Roomalaiset pastat

Ladataan...
celine journey

Roomalainen keittiö, la cucina romana, ei ole tunnettu hienostuneisuudestaan tai eleganttiudestaan, mutta cucina povera tarjoaa kiistämättömän naukkaita pastoja, joissa toistuvat keittiön peruspilarit, eli guanciale, sian poskesta valmistettu liha, ja pecorino-juusto. Artisokkien (alla romana ja alla giudia), papuruokien ja vuohen ja lampaan lihan lisäksi roomalaisen keittiön peruspilareita ovatkin neljä erinomaista pastaa. 

...

Helsingin kivoimmat lounaspaikat juuri nyt

Ladataan...

Kun työskentelin aikoinaan opettajana, harmittelin hieman sitä, että kyseisessä työssä ei ollut mahdollisuutta käydä lounailla muualla kuin kouluruokalassa, yhdessä oppilaiden kanssa. Lopetettuani opettajan työt työskentelin puolestaan jonkin aikaa työpaikassa, joka sijaitsi hyvin syrjässä, käytännössä teollisuusalueella, eikä siellä ollut kuin yksi ainoa paikka jossa käydä lounaalla.

Joten nyt, kun olen töissä aivan Helsingin keskustassa, tuntuu lounailla...

Helppo tomaatti-nyhtökaurapasta

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Meillä ollaan tänä vuonna alettua siirtyä kasvispainotteiseen arkiruokailuun. Täytyy myöntää, että muutos on ollut hidas ja tuntunut ajoittain hankalalta, mutta edistyy koko ajan!

Olen kokeillut erilaisia kasvisruokia kotona vaihtelevalla menestyksellä. Useimmiten ne ovat jääneet mauttomiksi tai koostumus on ollut jotenkin kummallinen. Muutaman kerran olen jopa onnistunut,...

Pages