Aurinko armas

Ladataan...

Vaikka tätä oli jo odotettu, tuntuu kuin ihan varkain aurinko olisi sittenkin saapunut luoksemme. Huomasin tämän siksi, ja tietysti kantapään kautta, että poltin eilen decolleteeni, kun olin lapsen kanssa leikkipuistossa keinumassa. Miten salaa tuo ihana ystävämme tekeekään hommia; päivettää, ruskettaa ja polttaa.

Älkää siis tehkö samaa virhettä kuin minä, vaan suojautukaa auringolta heti! On kauniimpaa olla kevyesti päivettynyt, kun punanahkainen.

...

Mistä mulle rusketusraidat

Ladataan...
Thinskin Thinskin

 

 

Ihotyyppini on perus suomalainen- vaalea ja huonosti ruskettuva.

Puhutaan nyt mun turhamaisuudesta ja tahdosta saada vähän väriä (paitsi punaista!)
Auringosta en helposti kaunista väriä itseeni saa. Aurinkokapselit on olleet käytössä, mutta en ole huomannut niiden vaikutusta ruskettumiseen....

Kesäjuttuja!

Ladataan...

Nyt kun helteet saapuivat vihdoinkin, pääsimme mekin kotikuntamme lemppari rannalle. Vesi yltää juuri ja juuri reisiin, kunhan vaan jaksaa kahlata. Unelmaranta siis lapsiperheille!

 

Kaiken lisäksi olimme eilen illalla rannan ainoat uimarit! Tarkastin rannan ilmoitustaulun ja vesi oli testattu uimakelpoiseksi. :D Itsekin pulahdin veteen, huomattavasti pelkurimaisemmin kuin...

"Miten sä et oo yhtään ruskee?"

Ladataan...
J.O O'broni

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä postaustani ja terveisiä Ghanasta! Ja joo joo, kuten otsikkokin sen jo kertoo, kuukauden visiitin aikana ei paljon brunaa tullut nahkaan. Tähän on ainakin kolme syytä. Eka on se, että mun kalvakka hipiä ei tunnetusti helpolla nappaa väriä. Kerran on Espanjan lomalla tullut sellainen rusketus että Alepan kassakin sitä ihmetteli... Tokaksi, päiväntasaajan polttavan auringon alla paikalliset pitää vähän pölhönä jos oleilee auringossa kuumimpaan aikaan päivästä ja...

Suihkurusketus?

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Kyselinkin jo facebookin puolella, että kiinnostaisikohan teitä mahdollisesti vähän kattavampi postaus suihkurusketuksesta? Postaus toteutettaisiin yhdessä ystäväni Nellin kanssa, joka pyörittää täällä Kotkassa Day spa Freshiä, ja joka eilen suihkutteli minutkin pronssiseksi rantabeibeksi! 

Mikäli aihe kiinnostaa, niin laittakaahan mieleen tulevia...

Tanorektikot HUOM!

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Kun parikymppisenä huomasin että valkoinen/harmaa/pinkki kalkkunankaltainen iho ei olekkaan superseksikäs, eikä kesällä ollutkaan enää aikaa ottaa aurinkoa koko päivää töiden takia, oli pakko etsiä vaihtoehtoisia tapoja paahtaa iho ihanan kullanruskeaksi. 

Astuessani paikallisen kuntosalin palvelukseen sain tietysti myös luontaisetuna solariumin rajattoman käytön. Tiesin kyllä sen vaarat ja haitat mutta otin silti satunnaisia rusketuskuureja työajan lomassa (solarium helpottaa...

RUSKETUS

Ladataan...
johannie it girl

Oletko sinäkin huomannut kalpean ja ruskean ihonvärin erot ? Kerron nyt 5 syytä miksi olen jäänyt hieman "koukkuun" rusketukseen:

  1. Kullan ruskea väri antaa hehkua koko kropallesi ja näyttävyyttä
  2. Näytät hyvältä, mitä parempi rusketus sinulla on, koska se kaunistaa
  3. Kun olet kerran saanut hyvän rusketuksen oli se sitten aurinkomatkalta tai solariumin ansioista haluat sen uudelleen
  4. Näytät kuvissakin paremmalta
  5. Se jollain tapaa hoikentaa ja...

Pages