Pitkitä kesää

Ladataan...
Jenni L Sunny side

Tämä kesä on omistettu saaristolle.

Suosittelen kaikille etenkin Turusta helppoa päiväretkeä pyöräilemään saaristoon, Nauvoon.
Jos autollisia kavereita ei ole retkipäivänä saatavilla, nappaa bussi. Puolitoista tuntia hujahtaa hetkessä, kun bussi vilistää läpi vihreyden ja saaristosiltojen.

Pyörän saa vuokrattua Nauvon vierasvenesataman Strand Cafésta  päiväksi 15 eurolla. Tämä oli ihana entry...

5+1 kesän suunnitelmaa

Ladataan...

Eilen kirjoittelin, ettemme ole suunnitelleet kesää kovinkaan kummoisesti. Taisinpa vielä mainita, että reissuja ei buukata.

Noh, eihän se tietenkään ihan niin taida lopputulemana mennä. Tosin ahdistusta ja stressiä ei vieläkään oteta, eikä mitään varmaa ole, mutta ajatuksia kyllä sinkoilee verkkaiseen tahtiin ilmoille.

Kirjoittelin kesäkuun puolivälissä 10x kesän hommia. Aloitin melko...

Helsinki ei ole toivoton tapaus

Ladataan...

Lapsuudenkodissani Laukaassa ja kaikissa myöhemmissä kodeissani Jyväskylässä oli yksi valtavan hieno puoli: metsään pääsee kutakuinkin takapihalta, ja siellä ei juuri ollut ruuhkaa. Sellaiseen tottuneena Helsinkiin muuttaminen oli hitusen ahdistavaa. Olkoonkin, että Helsinki vaikkapa Euroopan mittakaavassa on varmasti luonnonläheisimpiä pääkaupunkeja. Standardit vaan ovat niin erilaiset: pekingiläiselle tämä lienee yksi iso puisto tahi metsä, mutta minä tulin Jyvääskyläästä! Minulle tämä on...

13.–16.6.1994, maanantai–torstai, Saaresta

Ladataan...
YxTyttö81 Yx tyttö '81

Tää oli aika ykstoikkonen viikko, ja mä oon niin paljon jäljessä (22.6. keskiviikko), et’ mä kirjotan tästä koko viikosta kerrallaan.

Yhteensä me nähtiin kaks käärmettä, joista toinen, kyynpoikanen, saatiin tapettua. Tiistaina me urheiltiin, tosin aiottua vähemmän. Urheilun jälkeen minä ja Ellu pulahdettiin vaatteet päällä uimaan. Ellu julistautui karkkilakkoon. Pitäis itekki uudestaan yrittää samaa.

Välillä Susan seura...

Uutta ilmettä eteiseen

Ladataan...
Katja Karpalo Katja Karpalo

Olohuoneen pikkuprojektin edistyessä huushollin huonekalut vaihtelevat täällä vinhasti paikkoja. Onneksi mietin kaikkien siirtyvien kalusteiden uudet paikat suurinpiirtein etukäteen, muuten saisi Tori.fi laulaa. 

Ratian Saaristo-arkku sai uuden paikan lisäksi myös uuden funktion eteisen penkkinä. Arkku on ihan täynnä mun kenkiä, joten nekin on nyt...

Retroa saaristossa

Ladataan...
annaandandyathome A&A at HoMe

Katsokaa mikä hehkuvan oranssi retro-keittiö,    

Kuvat on ystäviemme vanhempien mökiltä, Turun saaristosta. Ihana paikka, ja ihana tunnelma. Oranssi retro-keittiö on niin aidon iloinen "vanha rouva". Huokuu oikein sellaista huolettomuutta ja ihanaa vanhanajan mökkiloma-fiilistä. Hitsit, miettikää, että joku saa viettää täällä koko kesän! Kyllä kelpais. Söis vaan...

Kihlajaiskuvaus merellä

Ladataan...
Morsio Mennään vaan!

Hellurei arvon ystäväiset ja hyvää itsenäisyyspäivän aattoa! Minä olen viettänyt tämän päivän sohvannurkassa, mikä lie pöpö päässyt yllättämään, mutta vaikuttaisi siltä että huomenna jo elämä hyvä. Huomasin tässä loikoillessani, että valokuvaaja Johanna Hietanen on kirjoittanut omassa blogissaan meidän kihlajaiskuvauksista viime kesänä. Samalla muistin, että olen tästä...

Pages