Even Heroes Have the Right to Cry

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

 

 

Väittävät, että ihmiselle ei anneta enempää kuin he jaksavat kantaa. En tiedä onko tuo totta vaiko eikö, mutta aika äärirajoilla tässä mennään. Toisaalta sanovat myös, että ihminen ei tiedä kuinka vahva onkaan ennen kuin periksi antaminen ei ole vaihtoehtona.

Tuntuu, että tässä on muutama kuukausi menty perse...

Masennuksen kasvot

Ladataan...
Allena Mutkainen tie kotiin

Pohdin melko pitkään tämän blogin aloittamista. Aivan aluksi keväällä ajattelin, että kirjoitan Facebook-tililleni sarjan kirjoituksia masennuksesta ja masentuneen kohtaamisesta. Päädyin kuitenkin blogiin, koska en halua kuormittaa ystävä- ja työkaveriporukkaani ahdistusjorinoillani. En myöskään halunnut joutua (alitajuisesti tai tietoisesti) sensuroimaan ajatuksiani ja tekstejäni sen takia, etten halua paljastaa karuinta sisintäni suht laajalle verkostolleni.

Seuraava askel oli...

Kävin psykiatrilla

Ladataan...

Kävin eilen psykiatrilla jatkohoidon tarpeen arvioinnissa ja lääkityksen tiimoilta. Tulos, diagnoosi tai mikä ikinä onkaan, oli se, että olen täysjärkinen ihminen, jolla on kuitenkin pitkäaikainen psyykkinen sairaus, joka oireilee lääkityksenkin läpi. Jatkohoitoa annetaan tarvittaessa.

Psykiatri jatkoi lääkitystäni ja nakkasi päälle vielä Opamox-reseptin ahdistukseen. Muuta ei ole tehtävissä.

Näitä realitycheckejä minulla on ehkä kerran puolessa vuodessa. Tilanteeni ei juuri...

Endometrioosin varjossa

Ladataan...
tiptopnippanappa Exlibris

Olin kaksikymmentä, kun minulla todettiin lievä Endometrioosi gynekologin vastaanotolla. Ajattelin tuolloin, että se on lievä vain eikä aiheuta ongelmia, koska sukumme naiset ovat sairaudesta huolimatta lisääntyneet kiitettävästi vielä yli viisikymppisinäkin. Aika kuitenkaan ei ole armollinen ja sitä ei huomaa itse, että lievä muuttuu joskus...
Kuka ei tiedä mikä endometrioosi on, niin voin selittää. Endometrioosi on kohdun limakalvon sirottumatauti, mitä esiintyy hedelmällisissä iässä...

"En halua, että isi nukkuu pois"

Ladataan...
Anssi Eriksson S-sana

Yhdeksänvuotias poikani lausui muutama päivä sitten otsikon mukaiset sanat vuolaan itkun seasta häntä lohduttamaan rientäneelle äidilleen. Voin sanoa, että kun kuulin asiasta, tunsin itseni kaikilla mahdollisilla tavoilla hyvin, hyvin avuttomaksi. Mitä tuossa tilanteessa voi oikein tehdä tai sanoa, muuta kuin lohduttaa pelokasta lasta ja yrittää vakuutella, että toistaiseksi kaikki on ihan hyvin ja isi ei ole ainakaan vapaaehtoisesti nukkumassa pois vielä pitkään, pitkään aikaan?

...

Mielisairaalarumba osa 2

Ladataan...

Ajattelin kirjoittaa kerralla kaikki tapaukset joissa olen ollut osallisena vastoin tahtoani. Tästä voi tulla pitkä yö.

Olin palannut kotimaaahan epätoivoisesti jätettyäni rakastajani, muutettuani ulkomailla avoliittoon ja lopulta vuosien jälkeen palasin kotiseudulleni. En halua tässä mainita paikkakuntien nimiä, koska en missään yhteydessä halua tulla paljastuneeksi. Pelkään nytkin, että äitini löytää tämän blogin ja alkaa kaivella näitä vanhoja asioita joista en suostu enää puhumaan...

Normaali?

Ladataan...
Viveca Mieletön tarina

Välillä, kun minulla menee tarpeeksi kauan hyvin uskon siihen että voin parantua jos vain yritän tarpeeksi. Mutta eihän sairauksia voiteta vain sillä että halutaan olla terveitä. On löydettävä keinoja jotka auttavat, kenties lääkkeitä ja tarvitaan muiden ihmisten apua. Se tarkoittaa sitä että heikkous on myönnettävä itselle ja muille. Se on sanottava ääneen. Ja se jos mikä on pelottavaa.

Sain juuri pitkästä aikaa dissokohtauksen enkä tuntentenut oloani omaksi itsekseni. Tappelin...

Pages