Eettisyys on uusi musta - myös vaateteollisuudessa

Ladataan...
admin Hyvän päivän varalle

Sijoittamisessa vastuullisuus on kova sana. Myös elintarvikkeissa eettisyys korostuu vuosi vuodelta enemmän; asiakkaat haluavat tietää raaka-aineiden alkuperän ja eläinten elinolot. Kauppojen hyllyt täyttyvät vegaanisista uutuustuotteista ja aineettomista joululahjoista on tullut uusi normaali. On aivan mahtavaa, että kuluttajia kiinnostaa vastuullisuus ja että yritykset vastaavat huutoon. Silti minua ihmetyttää, että vaateteollisuus tuntuu saaneen vapaakortin näissä talkoissa. Suurten...

May Mood

Ladataan...
Rosa R Rêverie

 

Toukokuu on alussa ja kesä lähellä! Kokosin keväiseksi inspiraatioksi pienen puuterinvärisen mood boardin, joka toivottavasti rohkaisee myös meitä ikuisesti mustaan pukeutuvia vaihtamaan pikkuhiljaa kesäisimpiin tunnelmiin ja kokeilemaan myös vähän kevyempää väriskaalaa. Toukokuussa inspiroi erityisesti hulmuavan trenssin, valkoisten tennareiden sekä paljaiden nilkkojen kaunis kombinaatio.

 

...

Miten kertoa se kaikki?

Ladataan...
Helmi K sivulauseita

 

Minä rakastan sanoja, elän niistä. Hamotan itseni, elämäni, maailman niiden avulla.

Koen tapahtumia, katson ympärilleni, näen ja kuuntelen, ja tunnen tarinoita. Niin se menee.

Joku kävelee minua vastaan kadulla, kiinnittää huomioni, ehkä se on jokin silmissä, käsien liike, ääni, jotain, aina jotain, ja minun mieleni alkaa rakentaa tarinaa. Eikä sen tarvitse olla ihminen. Se voi olla talo, perhonen, kolari, aalto, ravintolan ikkuna, mikä tahansa ikkuna.

Mitä...

Samujin kertakäyttömekko

Ladataan...
sanninen Sairaan Ihana Sanni

Löysin täydellisen mekon: Samujin Tetta dress. Tampereella sijaitseva liike OMB, josta sen ostin, jopa lyhensi sitä minulle kaupanpäällisiksi. Olin mekosta todella iloinen, koska minun on hankala löytää Suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita, jotka näyttäisivät kivalta ja vielä istuisivat. Otin mekosta kämäsen kännykkäkamerakuvan kaverilleni. 

...

Pages