3 x Netflix-vinkki

Ladataan...

Koska Suomen kesä on mitä on, löytyy aina sellaisia hetkiä, kun on aikaa katsella hyvää sarjaa. Vaan mikä siinä onkin, että hyvän sarjan löytäminen voi välillä olla kiven takana? Omia kestosuosikkejani ovat muun muassa Grace & Frankie, Moderni perhe, Solsidan ja Sinkkuelämää, mutta aina on tilaus ja tarve myös uusille tuttavuuksille. Päätinkin nyt jakaa muutaman Netxlix-vinkin teille, jotka kaipaatte uutta katseltavaa.

Dr. Foster

...

Parhaat sarjat Netflix -maratoniin

Ladataan...

Netflix -maratonit ovat suurimmalle osalle populaatiosta jo ihan tuttu juttu, ja epäilemättä sinäkin siellä ruudun toisella puolella olet ahminut jonkun sarjan lähes yhdeltä istumalta. Jos sinullakin on hyvin vaativa maku hyvien sarjojen suhteen, niin tässäpä hieman apua maratoonimatkallesi! Nämä Netflixistä löytyvät sarjat olen nimittäin itse onnistunut katsomaan supernopeasti läpi.

 

...

Kauniita vaatteita (taas), komeita miehiä ja 1920-luvun Espanja

Ladataan...

Okei, puolustaudun nyt sillä, että mennyt vuosi on ollut ehkä hieman väsyttävä. Ei mitenkään huonolla tavalla kylläkään. Pikemminkin niin, että nyt, kun se, mitä piti tänä vuonna saada aikaan, on tehty, olen nostanut kädet ylös ja siirtynyt sohvalle. (Olen kyllä sohvan lisäksi kiinnostunut kaikenlaisesta hauskasta, viinistä, brunsseista...

Murhamysteereitä, romantiikkaa ja yksi itsenäinen nainen (sekä ihania vaatteita)

Ladataan...

Okei kaverit, nyt on paras sarajsuositus ikinä: Miss Fisher's Murder Mysteries. Oletteko katsoneet?

Olen pahasti koukussa tähän. Menossa on jo kolmas tuotantokausi, ja joudun käymään kauppaa itseni kanssa: Anna, nyt kirjoitat yhden blogipostauksen, niin sitten saat katsoa yhden jakson. Ja ensin se postaus!

Sarjan tapahtumapaikka on 1920-luvun lopun Australia...

Netflixin Death Note - katsomisen arvoinen vai ei?

Ladataan...

Netflix julkaisi muutama päivä sitten elokuvan, jota itse olen odottanut (kauhulla ja innolla) jo pidemmän aikaa. Kyseessä on Tsugumi Ohban ja Takeshi Obatan Death Note -nimiseen mangasarjaan perustuva elokuva, joka kantaa samaa nimeä. Itse en ole itse mangaa vielä koskaan lukenut, mutta siitä on tehty myös saman niminen animesarja, joka on ollut minulle todella mieluinen. 

 

...

Pages