#memyös

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Olin 15-vuotias, ja menossa ensi kertaa Mustikkamaan juhannusjuhliin kavereitteni kanssa. Olin tapani mukaan ajoissa bussin lähtöpysäkillä, ja bussikin kaartoi siihen kohta. Koska odottelua viralliseen lähtöaikaan oli vielä vartti, bussikuski, minun silmissäni pappaikäinen, astui ulos linja-autosta ja pani tupakaksi; tarjosipa minullekin.

Pappa alkoi juttelemaan toistaiseksi ainoan tulevan matkustajansa kanssa; että onpas tyttö nättinä ja...

Peruskoulu, mistä kaikki alkoi

Ladataan...

Kerron nyt vähän itsestäni ja taustastani.

Olen parikymppinen nainen, jonka elämässä on tapahtunut paljon traumatisoivia asioita. Liikaa sellaisia. Olen herkkä, empaattinen, liiankin kiltti ja läheisriippuvainen. Toisin sanoen, olen täydellinen uhri hyväksikäyttäjille.

Kaikki alkoi koulussa ala-asteella. Minua kiusattiin kolmannen luokan alusta lähtien, ja minua kiusasivat kaikki luokan pojat ja tytöt, muutamaa ystävääni lukuunottamatta. Viidennellä luokalla rupesin...

Seksuaalinen ahdistelu: vitsi vai rikos?

Ladataan...
EmMama Matkalla Perille

Seksuaalinen ahdistelu on ollut rikoslain alla rangaistava teko viime vuoden syyskuusta lähtien, ja HS uutisoi eilen, että kyseisen lakipykälän perusteella on nyt annettu ensimmäinen tuomio. Tuomion saanut mies oli koskettanut kuntosalin infrapunasaunassa olleen naisen jalkoväliä - luvatta. Tuomioksi tuli ehdollista vankeutta ja 800 euroa sakkoja.

Artikkelin luettuani tein kardinaalivirheen,...

Omistettu käpälöiville miehille

Ladataan...

Hei rakkaat!

 

Kuinka monta kertaa olenkaan törmännyt teihin! Useimmiten vain kadulla, mutta myös kahvilassa, kirjastossa, junassa, bussissa, Senaatintorilla ja tietysti baarissa. Te olette joka kerta yhtä iloisia nähdessänne minut; huulillanne väreilee vino hymy, kätenne kurkottelevat minua kohti. Tungette lähemmäs ja lähemmäs. Juttelette maireasti, hei tyttö, ootpas sä kaunis, annahan vähän mullekin sitä huulirasvaa. Märät kielenne lipovat huulia,...