Lomamuikin meikit

Ladataan...

Pakkasin lomameikkipussiin tälläkertaa minimaalisen vähän kosmetiikkaa. Päätin, että pärjään muutamalla täsmätuotteella, enkä tosiaankaan kaivannut mitään muuta kun mitä mukaan olin ottanut. Lomalla päivisin suosin lähinnä huulipunaa, iltaisin ruokailemaan lähtiessä tasoitin ihoa kiinteällä meikkivoiteella, aurinkopuuterilla ja ripsarilla. That´s it! Helppoa ja nopeaa.

Aivan...

Hehkua aikuisellekin iholle

Ladataan...

Minulta kysytään usein voiko aikuinen nainen käyttää ihollaan hehkuvoiteita tai muita korostustuotteita. Suhtaudun aiheeseen hieman varovaisesti, koska en pidä kielloista tai säännöistä vaan kunnioitan jokaisen naisen persoonan korostamista. Jos aikuinen nainen mielii iholleen hehkua, sitä voi varmasti käyttää ja valita tuote sen mukaan millainen iho on. 

Sensai Supreme Illuminator on highlight jota suosittelen lämpimästi niin nuorille kuin vanhemmillekin...

Ihonhoitorutiinit, jotka tuntuvat kuin olisin palannut kotiin

Ladataan...

Olen ollut vähän hukassa ihonhoitoni kanssa jo pitkään. Pääasiassa syytän kuumaa kesää ja muuttoa uuteen kotiin. Heinäkuusta asti elämä on ollut erilaista ja nyt ymmärrän sen mitä sanotaan, että muutto on ihmisen elämässä todella iso asia, joka vaikuttaa ihan kaikkeen. Vaikka muuttaminen on ollut ihanaa, on se myös tuonut mukanaan monia uusia asioita ja haasteitakin.

Olen siis pitkään hoitanut ihoani vähän sinnepäin. Pessyt meikit kyllä ja rasvannut ihon aamuin - illoin, mutta...

Peitevoiteiden top 5

Ladataan...

Pidän hyvää peitevoidetta samassa arvossa kuin laadukasta meikkivoidetta. Se on hyvän meikkipohjan tukipilari, johon kannattaa panostaa. Suosittelen peitevoidetta silmänympärysiholle ja tarvittaessa lisäpeittävyyttä antamaan meikkivoiteen päälle.

Itselläni on muutama suosikki, joihin luotan ja joita käytän se omassa käytössä että asiakkailleni.

Tässä Top 5 listani, olkaa hyvä!

 

1....

Onko irtopuuterilla väliä?

Ladataan...

Olen huomannut työssäni meikkaajana, että puuteri on tuote, jonka hinnasta halutaan mielellään vähän nipistää. Ajatellaan, että kaikki merkit ovat melkein samanlaisia. Käytän itsekin puuteria melko vähän, mutta koen puuterin laaduissa huomattavia eroja. Testailen kuitenkin mielelläni eri merkkejä, edullisista hinnakkaampiin, mutta pakko myöntää että suosikkini menevät sinne hintakategorian korkeammalle puolelle.

Miksi hyvä irtopuuteri maksaa enemmän?

Laadukas puuteri ei...

Ihanin meikkivoide ikinä!

Ladataan...

Me Meikkipäät pääsimme testaamaan uusia Sensai -meikkivoiteita jo puoli vuotta ennen kun ne saapuivat kauppoihin. Saimme kokeilla tuotteita rauhassa ja tutustua koostumuksiin huolella, katsoa miten eri ihotyypit reagoivat ja meikata niillä eri-ikäisiä asiaita. Rakkaus ei syntynyt ensi kosketuksella, mutta hitaasti ja varmasti me molemmat, Laura ja minä, ihastuimme ikihyviksi. Meikkasimme pressipäivänä kauneustoimittajia näillä tuotteilla ja vakuutuimme entisestään...

Kun suosikista tulee ihan suhu

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Olen käyttänyt samaa ripsiväriä vuosikaudet. En ikuisesti, mutta melkein. 

Se on ollut ihanaa. Voi aina sivuttaa täysin ripsivärijutut, keskustelut ja uutuudet miettimättä pitäisikö kokeilla. Ah kas tältä tuntuu varmaan kun on tavannut elämänsä miehen ja mennyt sen kanssa naimisiin...

Kahta en vaihda

Ladataan...
saarah visual diary

Kun olin neljätoista, minulla oli pieni vihko, jossa oli tarkkaan piirretyt sarakkeet. Kirjasin sinne ylös eri shampoiden ja hoitoaineiden ominaisuuksia. Hyvät ja huonot puolet ja niin edelleen.

Jos joku olisi silloin kertonut minulle kauneustoimitajan ammatista, olisi se takuulla ollut unelma-ammattini. 

Tykkään edelleen...

Kesä tulee ja kaula-aukot suurenee..

Ladataan...

Kuten kaikki varmasti tiedämme, kaula paljastaa iän merkit. Olen aina levittänyt voiteet ja seerumit kasvojen lisäksi myös kaulalle ja decolleteelle, mutta hetki sitten huomasin, ettei se enää pelkästään riitä. Oli aika ottaa järeämmät aseet käyttöön. Huh. 

 

Kaulan iho näyttää helposti veltolle kun ikää alkaa tulla mittariin, rypyt paljastuvat ja pientä helttaakin saattaa leuan alle ilmaantua. Päätin olla asiasta sen kummemmin hysterisoimatta ja hankin itselleni kauniin purkin...