Ihonhoitorutiinit, jotka tuntuvat kuin olisin palannut kotiin

Ladataan...

Olen ollut vähän hukassa ihonhoitoni kanssa jo pitkään. Pääasiassa syytän kuumaa kesää ja muuttoa uuteen kotiin. Heinäkuusta asti elämä on ollut erilaista ja nyt ymmärrän sen mitä sanotaan, että muutto on ihmisen elämässä todella iso asia, joka vaikuttaa ihan kaikkeen. Vaikka muuttaminen on ollut ihanaa, on se myös tuonut mukanaan monia uusia asioita ja haasteitakin.

Olen siis pitkään hoitanut ihoani vähän sinnepäin. Pessyt meikit kyllä ja rasvannut ihon aamuin - illoin, mutta...

Niin ohut, niin herkkä ja niin helposti rypistyvä silmänympärysiho

Ladataan...

Olen silmänympärystuotteiden suurkuluttaja. En pysty kertakaikkiaan elämään ilman silmänympärysvoidetta. Käytän eri voidetta aamulla ja toista illalla. Ihoni on kuiva ja myös silmänympärysiho kuivuuteen taipuvainen.

Silmänympärysiho ei kestä samoja voiteita kuin muu kasvojeniho; silmät saattavat helposti vuotaa tai liian rasvaiset voiteet aiheuttaa turvotusta. Siksi onkin tärkeää, että silmien ympärille laitetaan sinne tarkoitettuja voiteita tai geelejä, ja annostus on tarpeeksi...

Aamusilmien avaaja

Ladataan...
Pau P.S C'est moi!

Aamuni avautuvat yleensä pikkuhiljaa. Ensin silmät, sitten muu keho. Sitten ajatukset, jotka pikkuhiljaa ymmärtävät että uusi päivä on tulossa.

Joskus niillä kestää kauemmin, ja joskus ne palautuvat unien maailmasta vähän nopeammin todellisuuteen. 

Nopeutan mielen ja kasvojen heräämistä huuhtelemalla kasvot...

Iho

Kauneusvinkit, jotka opin vasta myöhemmällä iällä

Ladataan...
Ranja Haavekuvia

Kauneusvinkit, jotka opin vasta "myöhemmällä" iällä: okei, olen vasta 28, en nyt siis ihan hirvittävän vanha. Hieman jälkijunassa tulin kuitenkin, kun 27-vuotiaana luin, että silmänympärysvoiteen käyttö olisi pitänyt aloittaa jo 20-vuotiaana! Olin siis seitsemän vuotta myöhässä, kun painelin ostamaan Mádaran raikkaantuoksuisen voiteen. Toivotaan, että parinkymmenen vuoden kuluttua...