Lomamuikin meikit

Ladataan...

Pakkasin lomameikkipussiin tälläkertaa minimaalisen vähän kosmetiikkaa. Päätin, että pärjään muutamalla täsmätuotteella, enkä tosiaankaan kaivannut mitään muuta kun mitä mukaan olin ottanut. Lomalla päivisin suosin lähinnä huulipunaa, iltaisin ruokailemaan lähtiessä tasoitin ihoa kiinteällä meikkivoiteella, aurinkopuuterilla ja ripsarilla. That´s it! Helppoa ja nopeaa.

Aivan...

Parasta punaa pakettiin

Ladataan...

Olen aivan myyty Sisley Phyto Rouge Long-Lasting Hydration Lipstick -huulipunaan. Tämä puna menee heittämällä testaamieni huulipunien kärkikaartiin, mieletön laatu, pigmentti, täydellisesti levittyvä koostumus, ihanat värit.

Huulipunan pakkaus ja hylsy - silkkaa täydellisyyttä! Kaunis kuin koru, kyllä kelpaa kaivaa käsilaukusta huulipuna esille ja punata huulet paikassa kuin...

Peitevoiteiden top 5

Ladataan...

Pidän hyvää peitevoidetta samassa arvossa kuin laadukasta meikkivoidetta. Se on hyvän meikkipohjan tukipilari, johon kannattaa panostaa. Suosittelen peitevoidetta silmänympärysiholle ja tarvittaessa lisäpeittävyyttä antamaan meikkivoiteen päälle.

Itselläni on muutama suosikki, joihin luotan ja joita käytän se omassa käytössä että asiakkailleni.

Tässä Top 5 listani, olkaa hyvä!

 

1....

Parasta juuri nyt

Ladataan...

Minulla on ollut viime aikoina haasteita ihoni kunnon kanssa ja myös meikkipohjani on tarvinut erityistä huomiota. Tarvitsen ehdottomasti öljyttömän meikkivoiteen, vaikka ihoni onkin pintakuiva. Jostain syystä kuitenkin öljyton fluidi toimii ihollani parhaiten, eikä minun tarvitse lisäillä puuteria tai korjailla meikkiä päivän mittaan. 

Toinen suuri haaste on ollut peitevoiteet. Silmänympärysihoni on kuivuuteen taipuvainen, eli tuote ei saa olla liian tuhti ja sen tulee olla...

Sisleyn ja Boulevad Beautyn meikkipäivässä mukana Riia Meikkipää

Ladataan...

Heippa kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat tai ensi viikon perjantaina Helsingissä hengailevat! Ihanista ihanin kauneushoitola Boulevard Beauty järjestää Sisley meikkipäivän 2.3.2018 klo 15-18. Mukana minä, Riia Meikkipää, sutimassa kasvoja entistä kauniimmiksi!

Tulkaa tutustumaan minuun, hoitolaan, mahtavaan sarjaan ja nauttimaan perjantai-iltapäivästä rennoissa tunnelmissa.

...

Voide kuin silkkiä ja samettia

Ladataan...

 

Olin vähän jemmaillut tätä purkkia, koska halusin ottaa sen käyttöön sitten kun kaikki purkinpohjat oli käytetty. 

Viikko sitten avasin tämän kaunokaisen. Ensinnäkin, purkki on niin nätti, että sitä voisi vaan katsella ja ihastella. Toiseksi, voiteen tuoksu on huumaava. Juuri tarpeeksi kevyt, mutta hienostunut ja ihanan raikas. Kolmanneksi, en muistanutkaan...

Riia sydän Sisley

Ladataan...

Olen tainnut rakastua. Nimittäin Sisley -kosmetiikkasarjaan. 

En muista olenko koskaan kertonut että äitini oli ammatiltaan kemikaalikauppias. Vietin lapsuuteni kosmetiikan keskellä, myin huulipunaa ja kasvovoiteita vähän liian nuorena aikuisille naisille, koska olin vaan niin kiinnostunut aiheesta. Halusin mukaan koulutuksiin ja tein kaikki illat, viikonloput ja lomat töitä äidin liikkeessä.

...

Sinun silmiesi tähden... silmänympärysihonhoito ja arkimeikki

Ladataan...
Päivätär Meikkipussi

Silmien ihonhoito on yli 40 vuotiaalla haasteellista. Ohutta ihoa voi näet hoitaa liikaa. Liikaa silmänympärysvoidetta ja saan varmuudella silmäpussit. Sisleyltä olen löytänyt erittäin hyvän ja riittoisan tuotteen. SISLEYA~Eye and lip contour cream. Super aine. Toisaalta ei ole ongelma, jos voidetta taputtelee reilummin. Silmät ei aamulla pussita niin helposti, jos illalla kuitenkin on tullut laitettua hivenen liikaa voidetta. Ja toisaalta, jos ainetta on kaapaissut purkista lastaimella...