2 ihanaa luonnonkosmetiikan monitoimituotetta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten olen monta kertaa kertonut, rakastan monitoimituotteita. Esimerkiksi luottotuotteeni Sebamed sopii koko kropan ja meikin pesuun ja samoin monet luonnonkosmetiikan öljyt sopivat todella moneen tarkoitukseen; kuten nämä seuraavaksi esittelemäni tämän hetken lempparituotteeni.

Ecooking on tanskalainen juuri Suomeen rantautunut...

10 x alle 10€

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Hei jee pitkästä aikaa 10 alle 10 -postausta tulille! Eli nämä edullisemmat helmet olen itse testannut ja kerännyt teille eri nettikaupoista. Osa on matkakokoisia ja osa ihan normaalikokoisia ja silti alle kymmenen euron arvoisia.

Cutrin Muoto Extra Strong Hairspray, matkakoko 8,90 e...

Raikkaus ja heleys uudelle tasolle - Testissä Lumenen uusi Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Kuten te kaikki taidatte tietää, meikäläinen on kuulaiden ja kepeiden meikkivoiteiden ystävä. Arkena tykkään meikata vain vähän ja haluan, että iho näyttää raikkaalta ja heleältä, en mattaiselta ja peitetyltä. Sekoitan meikkivoiteeseeni usein seerumia, vieläkin luonnollisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi ja puuteriakin tulee käytettyä vain se ihan pakollinen määrä.

...

Muista myös kaula!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Vaikka olen kuinka kiinnostunut ihonhoidosta ja tarkka omista rutiineistani, jotta ihoni pysyy hyvässä kunnossa, olen keskittynyt vain yhteen alueeseen; kasvoihin.

Puhuimme parin kaverin kanssa ihoanalyysistä ja puheeksi tuli myös se, kuinka monet muut paitsi ilmeisesti minä ja siskoni Irene hoitavat myös kaulan ja dekolteen...

Edullisia tehopakkauksia - testissä L300-ihonhoitotuotteet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: L300

Jostain syystä tämä kuuluisa ja monelle tuttu ruotsalainen apteekki-ihonhoitosarja, L300, on jäänyt minulla aivan pimentoon, enkä ole ennen tätä yhteistyötä tutustunut merkin tuotteisiin. Onneksi pääsin nyt oikein kunnolla käsiksi L300:n tarinaan, taustoihin ja tutkailinpa myös ihan ajan kanssa tuotteiden...

Lempiseerumini - suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kirjoittelin vähän aikaa sitten brändeistä, joiden et ehkä ajattelisi olevan suomalaisia. Listaan voisi nyt lisätä montakin mainitsemaanne brändiä ja yhden jonka hokasin vasta postauksen teon jälkeen; suomalaista luonnonkosmetiikkaa valmistavan SnowAnnan!

Vielä hyvin nuoren SnowAnnan tuotteet valmistetaan Helsingissä ja raaka-aineet tulevat pääosin pieniltä lähi- ja luomutiloilta. Raaka-aineiden kotimaisuusaste on tuotteesta riippuen 75-95 % ja inci-...

Kangasnaamioiden vihaajan uusi lemppari

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tässä yksi epäsuosittu mielipiteeni: minä en pidä kangasnaamioista eli sheet maskeista. En ole koskaan pitänyt ja koska en useiden yritysten jälkeen onnistunut löytämään naamiota, joka ei jotenkin ärsyttäisi minua, lopetin etsinnän. Kunnes korealainen Tonymoly-kosmetiikkabrändi rantautui vähän aikaa sitten Suomeen.

Kangasnaamioinhostani voisi kirjoittaa omankin postauksen, joten en mene siihen sen syvemmin. Sanotaan nyt vain, että ihonhoitoni on...

Taas yksi pettymys huippukosmetiikkaan

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tilasin vähän aikaa sitten Bangerheadilta saamallani lahjakortilla vähän kosmetiikkaa. Silmänympärysvoidekokoelmani ei ole koskaan ollut kovin kummoinen, joten halusin löytää jonkun todella suositun ja tehokkaan voiteen herkälle silmänympärysiholle.

Ole Henriksen on merkki, jonka tuotteita olen halunnut testata jo pitkään, sillä olen nähnyt tuotteita mm. monien supersuosittujen instagrammaajien tileillä. Julkkistenkin suosimalta merkiltä löytyy...

Turvonneet kasvot - mikä avuksi?

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen huomannut, että stressi näkyy kasvoillani turvotuksena ja sameutena. Tulevat häät ja työkiireet ovat nyt muuttaneet naamani perunaa muistuttavaksi möykyksi ja mielelläni ottaisin normaalit kasvonmuotoni takaisin ennen häitä. Mutta mitä lähemmäs päivää päästään, sitä pahemmaksi tilanne varmaankin menee.

Olen nyt...

Pages