Kangasnaamioiden vihaajan uusi lemppari

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tässä yksi epäsuosittu mielipiteeni: minä en pidä kangasnaamioista eli sheet maskeista. En ole koskaan pitänyt ja koska en useiden yritysten jälkeen onnistunut löytämään naamiota, joka ei jotenkin ärsyttäisi minua, lopetin etsinnän. Kunnes korealainen Tonymoly-kosmetiikkabrändi rantautui vähän aikaa sitten Suomeen.

Kangasnaamioinhostani voisi kirjoittaa omankin postauksen, joten en mene siihen sen syvemmin. Sanotaan nyt vain, että ihonhoitoni on...

Taas yksi pettymys huippukosmetiikkaan

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tilasin vähän aikaa sitten Bangerheadilta saamallani lahjakortilla vähän kosmetiikkaa. Silmänympärysvoidekokoelmani ei ole koskaan ollut kovin kummoinen, joten halusin löytää jonkun todella suositun ja tehokkaan voiteen herkälle silmänympärysiholle.

Ole Henriksen on merkki, jonka tuotteita olen halunnut testata jo pitkään, sillä olen nähnyt tuotteita mm. monien supersuosittujen instagrammaajien tileillä. Julkkistenkin suosimalta merkiltä löytyy...

Turvonneet kasvot - mikä avuksi?

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen huomannut, että stressi näkyy kasvoillani turvotuksena ja sameutena. Tulevat häät ja työkiireet ovat nyt muuttaneet naamani perunaa muistuttavaksi möykyksi ja mielelläni ottaisin normaalit kasvonmuotoni takaisin ennen häitä. Mutta mitä lähemmäs päivää päästään, sitä pahemmaksi tilanne varmaankin menee.

Olen nyt...

Ihonhoitorutiinini ATM

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Jos jokin meikäläisen kauneusrutiineihin liittyvä juttu on tylsä niin se on ihonhoito. Se muuttuu hyvin harvoin ja täytyy olla aika erinomainen tuote, että se pääsee osaksi tätä vakiintunutta touhuani.

Enkä ole vieläkään innostunut kaksoispuhdistuksista tai korealaisten ties kuinka monta steppiä sisältävistä ihonhoitorutiineista. En oikein tiedä miksi, vaikka yleensä kaikki kauneuden uudet tuulet kiinnostavat ainakin jossain määrin. Ehkä pelkään, että...

Epilaattorin täydellisyys

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ai vitsi, minkä heräämisen olenkaan kokenut viimeisen kuukauden aikana. Epilaattori on nimittäin aivan järkyttävän kätsy maailmanmullistava pelastuskapistus! Ja antakaapa, kun kerron miksi.

Olen käyttänyt epilaattoria sääriini joskus pari vuotta sitten ahkerastikin. Viime kesänä taisin jättää vempeleen unholaan kokonaan ja nyt muutamia viikkoja sitten koklasin uudempaa blogin kautta saatua versiota uudelleen. Halusin selvittää, miksi joskus tykkäsin...

Istukkavoide - ällöttääkö?

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Esittelin vähän aikaa sitten Instagramissani pomoni minulle tuliaiseksi ostamaa istukkavoidetta. Pomoni kävi Uudessa-Seelannissa ja törmäsi siellä JC New Zealand -merkkiseen Placenta Crèmeen ja halusi tuoda sen minulle tutkailtavaksi.

Yllätyksekseni inboksini täyttyi kauhistelevistä viesteistä: "Hyi, mitä ihmettä?" "Yök kamalaa!!" ja meikäläinen jäi miettimään, mikäs tässä nyt niin kamalaa oli? Miksi istukan käyttö kosmetiikassa olisi niin järkyttävää...

Yllätysihastuminen klassikkotuotteeseen

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Yksi ihonhoidon klassikkotuote on kiinnostanut minua melkeinpä aina, mutta jostain syystä (ehkä hinnan takia) en ole koskaan päässyt kunnolla testaamaan sitä. Kyseessähän on Estée Lauderin Advanced Night Repair, joka on sen lähes 40-vuotiaan elinaikansa noussut todellisen klassikon maineeseen. Enkä taas ihmettele miksi.

...

Muutama kelpo alepoiminta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

En itse harrasta ihan hirveästi alehaukkailua, sillä ostan tuotteita silloin kun niitä tarvitsen, jos tarvitsen. Yritän silti aika-ajoin selailla eri nettikauppojen aleja ja varsinkin näin keskikesän tienoilla niistä voi bongata tosi hyviä tarjouksia. Olen tsekkaillut, josko niitä isoimpia lempparituotteitani löytyisi alehyllyiltä ja joita voisin tulevaisuuden varalta hamstrata ja löysinkin pari aika hyvää juttua. Tässä niistä parhaimmat! :)

...

3 x tuote jota en käyttäisi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tänään vähän kriittisempää tekstiä muutamista tuoteryhmistä, joita on taas viime aikoina tullut ihmeteltyä. Eli tässä kolme kosmetiikkatuotetta, joitan en käyttäisi, ostaisi tai edes kokeilisi (samaisessa järjestyksessä).

Fluoriton hammastahna

Jossain vaiheessa markkinoille purskahti iso määrä erilaisia fluorittomia hammastahnoja, joita markkinoijat ehkäpä esittelivät luonnollisina vaihtoehtoina fluorillisille ja...

Iltapäivä kosmetiikan säilöntäaineden parissa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tiistai-iltana riensin suoraan labratöiden parista opiskelemaan Teknokemian Yhdistyksen johdolla kosmetiikan säilöntäaineista. Tällaiset informaationtäyteiset tilaisuudet ovat ehdottomasti lemppareitani, sillä yritän aina imeä kosmetiikasta kaiken mahdollisen tiedon ja näin siihen pääsi käsiksi oikeasti alan asiantuntijoiden opastuksella.

...

Pages