Överimakeaa

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

Terve kaikki!

Elämä jatkuu surullisten menetysten jälkeenkin ja mikäs sen parempi tapa hypätä kiinni arjen kiemuroihin, kuin vinkata teille yhdestä överimakeasta herkusta.

Ohjeen löydätte alta! Kuullaan taas, puss!

...

Jäätävän hyvä smoothiejää

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Ah, miten lämpimistä ja aurinkoisista alkukesän päivistä ollaankaan saatu nauttia. Viime kesän hitaan käynnistymisen jälkeen (muistan edelleen aivan liian elävästi kuinka tyttö käytti vielä kesäkuussa talvihaalaria...) tämä kunnon kesä tuntuu aivan luksukselta. 

Aurinko on tehnyt tehtävänsä myös lämmittäessään satavuotiaan kotitalomme paksuja kiviseiniä, ja tunnelma sisätiloissa on ollut aika-ajoin hikinen. Virkistystä on siis kaivattu niin tytön kuin itseni taholta ja mieluummin...

Lempparismoothiet mansikasta x 3

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Meillä on pakastin vielä täynnä viime kesän mansikoita (mökin pakastin siis, kotipakastimen sisältöä kohtasi ennenaikainen kato kun eräs nimeltämainitsematon unohti pakastimen oven auki koko päiväksi, kröhöm), ja minnekäs muualle niitä saisi helpommin upotettua kuin makoisiin smoothieihin.

Tykkään smoothieistani kaikista eniten kirpeänä, joten usein suosin marjasekoitusta jossa on...

Inspiroivaa Insta-seurattavaa: terveellisten herkkujen suomalaiset kuningattaret

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Keskiviikkoillan kunniaksi (kaikille kaltaisilleni arki-illan sohva-somettajille) ajattelin jakaa muutamia omia suosikkejani Instagramin puolelta. Seuraan siellä vaikka mitä, tyylibloggareista urheiluvaatebrändeihin, Hesarista Helsingin ravintoloihin - ja tietysti instailevia ystäviäni. Herkkusuu kun olen, yksi suurimmista inspiraation lähteistä omassa feedissäni ovat kuitenkin ehdottomasti kaikki (terveellisiä) herkkuja esittelevät tilit. 

Alla kolme omaa suosikkiani tästä...

Helppo tyrni-pinacolada smoothie

Ladataan...

Päivän oppi: Mitä muikeempi sen parempi!

Mä olen tällähetkellä koukussa tyrniin. Tyrni on hillitön ravinnepommi, jota nauttimalla lähtee päivä pirtsakasti käyntiin. Me nautimme sitä yleensä aamiaisella, joko ihan "raakana" shottina tai sitten smoothien joukossa. Tyrni on pelkästään melko happaman makuista, mutta sitä kannattaa siitä huolimatta syödä/juoda, koska juuri happaman makuiset marjat ovat erityisen terveellisiä. Syö siis esim. puolukkaa, tyrniä ja karpaloa mahdollisimman...

11 x välipala

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Näin (äitiys)vapaalla ollessani välipalat on ollut sellainen juttu, johon olen panostanut keskimääräistä enemmän kuin toimistotuolia kuluttaessani. Syystä että olen jatkuvasti kotona, koko jääkaapin, ruokakomeron ja pakastimen sisältö ulottuvillani. En toki edelleenkään jaksa uhrata kovin paljon aikaa pikku snackin kyhäämiseen (mutta kuitenkin enemmän kuin mitä valmisrahkapurkin nouto työpaikan ruokalasta vaatii) - välipalan valmistamisen tulee käydä vikkelästi.

Kokosin alle...

Helppo kesäsmoothie ja vinkki lapsen ruokailuihin

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Erilaiset smoothiet ovat aikalailla mun vakiovälipala. Usein myös tyttö nauttii samasta satsista oman annoksen, ainakin silloin kun makuyhdistelmä on sattunut olemaan neidin mieltymyksiä vastaava. Eilen oli, kun tein ihan perussmoothien mansikoista, vadelmista ja luonnonjogurtista. Lisäksi laitoin joukkoon kauraleseitä kuituboostiksi.

Jämäkämmät smoothiet lapsi nauttii yleensä...

Pages