Kesäjuttuja!

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Kesä on toden teolla täällä ja sen kunniaksi ajattelin esitellä vähän omia lemppareitani tällä hetkellä. En ole koskaan tainnut tehdä tällaista postausta, muuta kuin kosmetiikan puolella, joten täältä pesee. Toivottavasti inspiroidutte ja löydätte näistä omia kesäjuttuja!

 

Kassi & pyöreä rantapyyhe: Hemtex...

Hurmaavan yksiön kuvausta

Ladataan...
Heini P. Hejni

Sain jokunen aika sitten tiedustelun ystävältäni, josko voisin käydä nappaamassa kuvat heidän myyntiin menevästä asunnostaan. Hymy nousi korviin, sillä rakastan valokuvausta, stailausta ja etenkin sisustamista. Suuria muutoksia asuntoon tai sen sisustukseen ei tarvinnut tehdä, sillä ystäväni koti oli jo valmiiksi todella tyylikäs, hurmaava ja siisti. Siirtelimme hieman ylimääräisiä tavaroita sivuun ja toin kotoa mukanani muutamia pieniä juttuja,...

Kevättä rinnassa!

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

En varmaankaan ole ainoa, joka on innoissaan näistä aurinkoisista päivistä. Tuntuu ihan keväältä, vaikka on hemmetin kylmä. Otan kyllä mieluummin pakkasen ja auringon, kuin harmauden.

...

SAVED THE BEST FOR THE LAST

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Terkut Tampereelta! Tämä huikea vuosi huipentuu Petran ja hänen miehensä häihin. Miten ihanaa päättää vuosi rakkaudentäyteisiin juhliin! Ja vieläpä näin upeissa puitteissa.

Katse on jo vahvasti tulevaisuudessa, mutta ennen sitä haluan muistella kiitollisena kaikkea, mitä...

Ready for reset

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Joululoma ja nämä välipäivät ovat tehneet tehtävänsä. Eikä pelkästään ruoan ja levon kannalta, mutta myös sen, että olen pysähtynyt niiden asioiden äärelle, jotka ovat ennen inspiroineet. Tein kotona suursiivouksen (...

Pages