Ihanaa kamalaa ihastusta ja riutumista keskellä keski-ikää

Ladataan...
TrineH En suostu jäähylle

Tässä sitä ollaan. Riutumisen keskipisteessä. Jollain omituisen masokistisella tavalla nautin tästä, mutta on onhan tää nyt ihan hirveetä samalla. En oikein tiedä, mitä oikein on tapahtunut ja missä vaiheessa. Jotenkin liu'uin hitaasti ja huomaamatta ihastumaan Älykkömieheen. Ja hetki sitten olin heivaamassa koko seukkailua (?) mäkeen.

Oon aika hämmästynyt omista tunteistani ja mietin, mistä tämä kumpuaa. Älykkömiehessä ei ole sellaisia vitsiniekan ja showmiehen elkeitä, jotka yleensä...

Suhteen opettelua ja hulluna seksiä

Ladataan...
TrineH En suostu jäähylle

Taidan olla suhteessa. Älykkömies totesi, että meillä on suhde. Musta se oli hauska toteamus, koska tuota termiä on tullut välteltyä kuin ruttoa. Se sisältää niin paljon ääneensanomattomia sääntöjä, odotuksia, rajoja, toiveita, pelkoja, tulevaisuutta yms, että en pysty hallitsemaan sellaista määrää mielleyhtymiä ja merkityksiä. En subjektiivisia enkä kollektiivisia enkä mitään. Mutta tästä huolimatta Älykkömiehen mielestä meillä on suhde.

Mulle se tällä hetkellä tarkoittaa sitä, että...

Ystävyyssuhde, seksisuhde, joku muu, mikä?

Ladataan...
TrineH En suostu jäähylle

Tässä sitä sitten ollaan. Tässä ei mun todellakaan pitänyt olla. Ja ihan oikeasti uskoin, että en tässä enää olisi. Pitäisi olla vanhempi ja viisaampi jo.

Oon nauttinut täysin siemauksin Suhdemiehen ja mun vapaasta ja iloisesta "ystävyys ja vähän päälle" -suhteesta. Sekä ystävyys- että siitä vähän päälle -osiosta. Silloin joitain kuukausia sitten, kun tämä lähti käyntiin, mulla oli ihan selvänä mielessä, että en todellakaan ole ihastunut Suhdemieheen. Meillä vaan on tosi hauskaa...

Kaaokseen vain

Ladataan...
miumaumiu Suhteessa

Kotityökriisistä

taidettiin selvitä.

 

Mitä mä tein?

Annoin kaiken kaatua.

En tehnyt ruokaa.

En pessyt pyykkejä.

En siivonnut keittiötä.

En imuroinut.

 

Sovin kavereiden kanssa

näkemisiä

tekemisiä.

 

Silloin kun tein jotain

tehtiin yhdessä.

Otin roskiksen kun se oli täysi.

Siirsin ovelle

joka kerta se kipitti roskakatokseen.

Ilman sanomista.

 

...

Innostajana 105 päivän sota

Ladataan...
Raisa ja Ellu Raisa ja Ellu

Miesystäväni päätti olla alkuvuoden ilman alkoholia. Innostajaksi hän valitsi 105 päivän sodan: "saman ajan olen juomatta".  Kun kalenterista vielä selvisi, että kyseinen sadanviiden päivän aika päättyi huhtikuussa päivää ennen kiirastorstaita oli pääsiäinen mitä sopivin aika lopettaa tipattomuus.

Pääsiäiseksi matkustimme kesäpaikkaamme ja torstai-iltana kun pääsimme perille...

Kun miehen saa vielä punastumaan

Ladataan...

Kun aikoinaan tapasimme Jukan kanssa sain hänet suloisesti hämmentymään ja punastumaan.

Muistan vieläkin, kuinka minua suuresti huvitti - ja tottakai myös imarteli - hänen tietty, suloinen, ehkä vähän hukassa oleva ilmeensä ja pienoinen epävarmuus olemuksessa, kun hän oli hämmentynyt minusta - jostain mitä tein, sanoin tai olin. Tilanteesta teki hupaisan ennen kaikkea se, että Jukka oli esitellyt itsensä minulle hyvin itsevarmana ja itsetietoisena hahmona.

Yhtäkkiä minä sitten...

Ajatuksia erosta

Ladataan...

Ero. Vaikuttaa olevan asia, johon kaikilla tuntuu olevan mielipide - joko ääneen lausuttu, hiljaa mielessä mutistu tai selän takana supistu. Etenkin, jos kuviossa on lapsia.

Meille oli alusta asti selvää, että hoidamme eron niin sovussa kuin mahdollista - mikä noin suurella pensselillä maalattuna tarkoitti sitä, että molemmat tekevät kaikensa, että lapsemme kärsii mahdollisimman vähän ja meidän välimme säilyvät kaikesta huolimatta sopuisina ja toimivina. Pahimpina ja kipeimpinäkin...

Siinä illassa oli taikaa. Kerrankin oltiin vapaita molemmat – vapaita tekemään ihan mitä vain

Ladataan...
IhanMaholline Ihan Maholline

Heinäkuu 2015

Näytän naurettavalta. Miulla on mitä uskomattomin virne naamalla. Oon just herännyt miehen vierestä. Miehen, jonka vierestä olisin halunnut herätä jo viimeisen seitsemän vuoden ajan. Hurskastelu sikseen. Ei tää itse asiassa ollut eka kerta. Kolmas.

Tutustuttiin miehen kanssa about kaheksan vuotta sitten. Molemmat tykästyi, mutta koska oltiin nuoria ja naiiveja, ja mie jonkinlaisessa epävarmassa etäsuhteessa, ei tehty asian eteen mitään. Paitsi viestiteltiin...

Kokkailuja

Ladataan...
miumaumiu Suhteessa

Musta on ihanaa

olla miehen luona

olla tekemässä sille ruokaa

kun se tulee väsyneenä kotiin.

 

Niin

et se saa hetken

istua ja hengähtää

ja sitten valmiin ruoka-annoksen

nenän alle. 

 

Mies hemmottelee mua

niin monin tavoin.

Hakee kaikkialta

laittaa illalla villasukat jalkaan

tekee iltapalaa

ja keittää teetä.

 

Ja aamukahvin.

 

Mä tykkään siivoilla

...

Pages