Tyttö, sinä olet tähti! (usko se!)

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Säntäilin perjantaina kaupoilla etsimässä alesta ”uskottavaa mekkoa”, matchaavia sukkahousuja ja koruja. Olen tullut valituksia mukaan KSL:n ja vasemmistoliiton yhteistyössä järjestettävään Poliitikkokouluun ja sen ensimmäiset lähipäivät olivat viikonloppuna. Iso ja upea tilaisuus johon mukaan henkilökohtaisesti kutsuttiin 23 potentiaalista tulevaisuuden päättäjää eri puolilta suomea.

 

GREAT! Rinta rottingille ja selkä suoraksi....

Nukeilla leikkivä poika

Ladataan...
nestori.es Nestories

Olin nukeilla leikkivä poika.

Onneksi elämme ajassa, jossa odotusarvot toisaalta naisia ja toisaalta miehiä (ihmisiä) kohtaan elävät vapaammin. Liikkumisvaraa on enemmän. Vielä tässä olisi kuitenkin tekemistä ennakkoluulojen murtamisessa. Kaikilla tulee olla tilaa elää.

En ole ”perinteinen mies”. Olen maskuliininen, mutten oletusarvoisesti. Olen siro ja päättäväinen. En...

Naiset haluavat rakastella parisuhteessa, miehet haluavat panna vapaina

Ladataan...
TrineH En suostu jäähylle

Tämä aihe on mulla pyörinyt pitkään mielessä. Olen siitä ystävien kanssa jutellut paljon, samoin treffikumppaneiden. Kun erosin aviopuolisostani joitain vuosia sitten ja jossain vaiheessa sitten aloin kokeilla treffailua, mua sekä hämmensi että yllätti täysin, miten vanhanaikaisesti ja stereotyyppisesti treffeistä,...

Tytöt tykkää poneista, pojat Iron Maidenista.

Ladataan...
Lauratau Lapsenkengissä

Tässäpä taas yksi syy, mihin tarvitaan feminismiä ja sukupuolittuneen yhteiskunnan ja mediarepresentaatioiden kyseenalaistamista.

Tytöt tykkää poneista, pojat Iron Maidenista. Tytöt käyttää tiukkoja leggareita ja hempeitä värejä, pojat mustaa ja harmaata ja löysiä housuja.

Ei lisättävää. Kiitos tästä, H&M. Sivujen yläreunassa siis lukee vasemmalla GIRLS ja...

Meikä ei oo vaimomatskuu (asiaa sukupuolirooleista)

Ladataan...
kiasophie Sparks by K

Blogini luonnoksissa on lukuisia tekstejä, jotka käsittelevät sukupuolirooleja, sukupuolettomuutta ja tasa-arvoa. Osa teksteistä on pidempiä, mutta usein tekstit ovat jääneet parin lauseen mittaisiksi. Onhan aihe niin hankala ja niin hirveän monimutkainen. Siihen sisältyy useita asianhaaroja, seikkoja ja suuntauksia. 

 

Onko aihe oikeasti niin monimutkainen kuin mitä luulemme sen olevan? 

 

 

...

Prinsessa liukumäessä

Ladataan...

Jostain syystä muistan edelleen prinsessan liukumäessä, kuin se olisi tapahtunut eilen. Se tapahtui noin 30 vuotta sitten. Kuljeskelin pitkin lähiön pihoja etsimässä seuraa, kun ilokseni bongasin läheisen talon pihalta uuden lapsen. Hänen nimensä oli muistaakseni Tanja. Koitin vimmaisesti kehitellä meille yhteisiä leikkejä.

Tanjalla oli vaaleanpunainen prinsessamekko päällään, ja leikkien keksiminen oli siksi vaikeaa. Mekko ei saanut likaantua. En ollut koskaan nähnyt...

Kenelle shoppailu mania kuuluu?

Ladataan...
poikarakkaus Poikarakkaus...

Viikko on jälleen alussa ja totesin ilokseni, että minulla on edessä muuan vapaapäivä. Viime päivät ovat menneetkin täysin töiden merkeissä, mistä syystä ns. omaa elämää ei ole ollut oikeastaan missään muualla kuin pääni sisäisessä haavemaailmassa ja unissani. Toki olen kerennyt viettää joka päivä laatuaikaa mieheni kanssa muutaman tunnin verran ruokailun ja hetkellisen tv katselun lomassa. Tunnustan olen myös töistä sortunut mesettämään kuulumisiani ja kyselemään...

Isä neuvolassa

Ladataan...

Mieheni kävi vauvan kanssa neuvolassa tässä männä viikolla.

"Oikein hienosti pärjäsitte molemmat!" oli neuvolantäti sanonut käynnin päätteeksi. Mieheni oli myös kerännyt lisäkehuja kun oli "oma-aloitteisesti" (sic.) pessyt vauvan takamuksen ja vaihtanut vaipan, kun punnituksen yhteydessä oli havaittu kakka.

Kyllä en minä ole moisia kehuja kertaakaan saanut.

Elämme vuotta 2013. Oliko noissa kommenteissa kyse 

a) siitä, että on aidosti hämmästyttävää, että mies...

Pages