Syö täällä: Sushibar + wine

Ladataan...
janinar Janina R.

Olen myöhäisherännyt sushin suhteen, mutta tunnustan olevani aivan koukussa siihen nykyään. Yksi paikka Helsingissä on yli muiden ja se on Sushibar+wine. Käsintehtyä sushia ja loistavaa palvelua, vahva suositus!

Kävin viime perjantaina itsekseni aikaisella dinnerillä ja nautiskelin hetken omasta rauhasta kirjan ja hyvän sushin kanssa. 

...

Lähetti tuo ravintolan kotiin

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: foodora

Muistan tarkalleen, milloin tilasimme ensimmäisen kerran ruokaa lähetillä. Se oli kesällä kaksi vuotta sitten, kun vietimme pojan syntymän jälkeen aikaa sairaalassa ja Rouvalla oli jälleen lupa syödä sushia. Lähetti kävi sairaalan ovella päivittäin.

Sittemmin olemme huomanneet...

Sushi girl & Ramen guy

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

 

Kuka muistaa sen Sinkkuelämän jakson jossa Samantha tekee Smithille sushia ja makaa alastomana ne sushit päällään (ja sitten SAAKELIN mies on myöhässä)? Jostain syystä mulle tulee tästä pinssistä se heti mieleen. 

 

...

Sushin ystäville

Ladataan...
saarah visual diary

Sen jälkeen kun löysin Lissabonista take away -sushipaikan, jonka boksi maksaa 3,90€,

olen syönyt sushia joka viikko ainakin kerran. 

Yleensä himo iskee yöllä, mutta onneksi tämä paikka on auki puoleen yöhön asti. Soijakastike tulee boksin mukana...

Karu izakayan sushia ja muita herkkuja

Ladataan...

Meillä oli lauantai-illaksi varattuna pöytä Turun keskustassa sijaitsevaan japanilaiseen ruokaravintolaan Karu izakayaan. Tuossa ravintolassa ei oltu aiemmin käyty ja myös meidän molempien sushikokemus oli todella heikko. Ja koska meillä ei aiempaa kokemusta ollut, valitsimme Karun valmismenun Menu Karun sekä kylkeen juomamenun. Tämä valinta osoittautui onnistuneeksi, sillä luulen ettei tuota kaikkea olisi tullut maistettua jos sen olisi itse saanut listalta valita. Yllätyin positiivisesti...

Somaakin somempi sushiburrito

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Sushiburrito. Siis mitä? Niin kuin burrito, mutta tehty... sushista?

Juuri niin tai jotain sinnepäin. Sushiburritot ovat hiljattain Fredalle avatun Ravintola Soman (Fredrikinkatu 27) konsepti. Ravintolan nimi ja idea tulevat San Franciscon SoMa-alueesta (South of Market), jossa sushiburritoiksi kutsutut jättimäiset makirullat saavat ihmiset jonottamaan ruokaansa kuin ilmaisia ämpäreitä halpahallin avajaisissa.

...

Keittokirjaviikon päätös ja sushia!

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Noniin! Elssun plenssu alkaa olemaan paranemaan päin, ja sain hetken bloggaus- ja kuvankäsittelyaikaa, kun vauva ja Marko vetelevät sikeitä makkarissa. Jostain syystä kuvien siirto mun työ-Canonilta koneelle tuntuu ylivoimaiselta tehtävältä. Se johtuu siitä, että joudun etsimään tietyn, valkoisen johdon ja käynnistämään työkoneen hommaa varten, sillä uusi läppärini ei tunnista 5D:tä, eikä Windows 8:lle ole kameramallia varten sopivia ajureita. Se kamerajargonista, tässä siis...

BEAT & ROLL

Ladataan...

Täällä taas! Viime viikko oli kiireinen. Päivät kului vauhdilla töissä ja illat juostiin H:n kanssa sisustuskaupoilla. Nyt ollaan vihdoin päästy siitä tuskallisesta pohdintavaiheesta eroon ja ollaan alettu tekemään ihan oikeita päätöksiä. Koti alkaa pikkuhiljaa täyttymään uusilla asioilla. Saatiin vähän lamppua kattoon ja tuoleja sinne tänne ja kodin ilme on taas ihan erilainen. Hiljalleen ollaan matkalla kohti silmää miellyttävää kokonaisuutta.

Viime viikkoon mahtui myös jotain aivan...

Nyt tehdään SUSHIA!

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Mun ystävät Toni ja Nelli päätti järkätä kotkalaisen kahvila Paussin kanssa yhteistyössä sushikurssin vähän niinkuin testimielessä. Opettajaksi meille tuli Hanko Sushista ihana Janika, joka opastaa meitä siis joka sunnuntai marraskuun ajan sushin valmistuksen syövereihin!

Ensimmäisella kurssikerralla opeteltiin tekemään makeja, riisit norin eli levän sisällä ja myös ulkopuolella! Olen tehnyt sushia aiemminkin, mutta kurssin edetessä sitä tajuaa miten väärin on tietyt asiat tehnytkään...

Pages