5 syytä järjestää synttärijuhlat (vaikka on aikuinen)

Ladataan...

Viime vuosina minulla on ollut tapana tehdä syntymäpäivistäni oikein kunnon numero. Suurin osa vouhotuksestani on täysin keinotekoista, ja mitä enemmän ihmiset siihen kiinnittävät huomiota, sitä enemmän heitän vettä myllyyn. Toki synttärini tuottavat minulle iloa, mutta tämä hössötyshän on juuri sitä: pelkkää tyhjänpäiväistä hössötystä. 

...

1-vuotias blogi - vuoden luetuimmat ja lukemattomimmat

Ladataan...

Siis voitteko uskoa, että minun blogivauvani täyttää tänään jo vuoden? Minä en ainakaan voi, sillä aika on mennyt ihan siivillä! Mitään sen suurempia bileitä ei ole tiedossa, koska olen taas kipeänä, enkä ihan rehellisesti sanottuna ole sen vuoksi edes jaksanut kehitellä mitään siistiä. Pahoittelut siitä, ehkäpä ensi vuonna sujuu paremmin! Tässä kuitenkin katsaus menneeseen vuoteen luetuimpien ja ei-luetuimpien postausten kera. 

 

...

Koirakamun synttärit

Ladataan...
Mika K Bye Felicia.

 

Huhuh, kun puhalluttaa!! Nimittäin, herra Tassuvaara, eli koirani Ärrä täytti eilen neljä vuotta. Melkonen ikä näin meidän ihmisten iässä. Ajattelin kyseistä asiaa lisää ihmisten iässä ja miten Ärrä vaan tuli ja selvisi tästä kuuluisasta rokki-iästä tuosta noin vain, niin olihan sitä hitto juhlittava.

Nämä kerrassaan yllätyssynttärit juhlittiin maksalaatikkokakulla ja kakku huuhdeltiin alas kirkkaalla vedellä. Itse en kakun tuhoamiseen osallistunut, vaan annoin...

Synttärit

Ladataan...
neila Aavistus sinusta

Tänään täytän 29 vuotta. Juhlia ei ole, sillä makaan sohvalla sekäkipuisena. Tänään olisi ollut työpaikan pikkujoulut, mutta nekin jäävät nyt välistä. Istuminen erityisesti aiheuttaa kauheaa kipua, mutta myös seisominen ja käveleminen. Olen miettinyt tukivyön ostamista, mutta ilmeisesti sitä ei suositella käytettäväksi istuessa. Ainakin fysioterapeutti kertoi meille näin raskaana olevien fysioterapiaryhmässä. No, kai tämän raskauden täytyy sisältää kaikki kurjuudet, jotta en voisi...

Bday in Greece !

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Vietin eilen 26.9 synttäreitä täällä Kreikassa kahdella saarella; Kosilla ja Nissyroksella.

Nissyros on tulivuorisaari, joka näkyy horisontissa hotellimme ikkunasta.

Päätimme viettää päivän Nissyroksella, johon pääsee aamulla lautalla Kosilta Kardamenan kaupungin satamasta. Matka kesti reilun tunnin.

Ei tuu ihan joka vuosi vietettyä...

#Prebirthday

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Tällä neidolla tulee pian mittariin 27 vuotta. Vietän synttäreitä 26.9 eli tasan viikon päästä kahdestaan poikaystäväni kanssa Kreikassa, joten pitää juhlistaa jo vähän etukäteen muiden läheisten kanssa täällä Suomessa.

Maanantaina kävin töiden jälkeen after work -drinkeillä ja iltapalalla ystäväni K:n kanssa Amarillossa. Meillä on tapana joka vuosi juhlia toistemme synttäreitä pitkän...

Pages