Rataskaevu 16 - Yes, please

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Kauan odotettu Rataskaevu! Kahtena viimeisenä kertana, kun olen vieraillut Tallinnassa, olen yrittänyt varata Rataskaevu 16:sta pöytää jo kuukautta etukäteen. Vastaus on ollut aina sama: olemme täynnä. Niinpä olen päätynyt varaamaan pöydän sisarravintoloista Väike Rataskaevusta ("pikku Rataskaevu") ja Pegasuksesta. Molemmat ovat olleet superhyviä, nam. 

Tällä kertaa vierailimme päivän Tallinnassa maanantaina. Osuimme Rataskaevun ohdalle, ja päätimme mennä vaan kysymään, mahtaisiko...

Rataskaevu 16, uusi suosikkini Tallinnassa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tallinnan-matkapostausten tällä erää viimeinen juttu käsittelee vanhassa kaupungissa sijaitsevaa ravintola Rataskaevu 16:ta (nimi paljastaa myös osoitteen). Kävimme ravintolassa lounaalla, ja sehän olikin niin mainio kokemus, että seuraavalla kerralla haluan tänne illalliselle ja pidemmän kaavan mukaan!

Ravintolan vanhat...

Kai te olette ravintola Saltissa käyneet?

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Viime perjantain illallinen Tallinnassa nautittiin ravintola Saltissa (Vase 14, Tallinn). Salt sijaitsee kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista ja Viru-keskuksesta Kadriorgin suuntaan, ja ravintola mainitaan usein yhtenä kaupungin parhaista.

Meille Salt oli uusi tuttavuus, ja menimme sinne ensijaisesti...

Itsenäisyyspäivä Tallinnassa & parhaat Tallinna-vinkit

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Kävimme itsenäisyyspäivän aikaan piipahtamassa Tallinnassa. Tai oikeastaan kyse ei ollut vain muutaman tunnin piipahduksesta, vaan olimme myös yhden yön hotellissa. Täytyy sanoa, että hieman kyllä harmittikin olla juuri nyt Suomi100-päivänä poissa Suomesta, mutta meillä oli tärkeitä asioita hoidettavana lahden tuolla puolen, joten matkan ajankohdalle ei voinut mitään. Ja oli toisaalta kiva nähdä, miten Suomen itsenäisyyspäivä oli huomioitu Virossa. Suomen lippuja liehui itsenäisyyspäivänä...

Pages