Sunnuntai talolla

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Me ollaan vietetty ihan älyttömän hieno päivä talollani. Tänään oli oikein kunnon tekemisen meininkiä, kun päätin aikataulusyistä ja oikeastaan myös budjettisyistä ostamaan keittiön Ikeasta. Olen niin onnekas, että omistan ystäväni kaltaisen tehonaisen, joka auttaa minua kaikessa. Kasattiin kaappeja ja kuunneltiin gangsta-räppiä ja saatiin paljon aikaiseksi. Nyt on runko tehty ja hommat jatkuu taas huomenna.

...

Hetki talolla

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

"Cherish the moment"

Oli sateinen ja vähän tylsähkö iltapäivä, joka muuttui kuitenkin viipyilevän lämpimäksi ja herkulliseksi heti sen jälkeen, kun pyysin kaverini ensimmäistä kertaa talolleni vierailulle ja hain työmatkan varrelta sushia yllin kyllin syötäväksi.

Nappasin vanhempieni luota mukaani...

Lasia kiitos

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Olen kehittänyt varsinaisen pakkomielteen tätä lasimateriaalia kohtaan ja toivoisin, että saisin teetettyä tätä lasimateriaalia käyttäen ainakin suihkuseinän ja yhden sisäikkunan tällä tavoin. Tätä voisi tuoda myös keittiöön, jonka ideoin olevan mahdollisimman industriaalihenkinen yleisilmeeltään. 

Jos tiedätte äkkiseltään mistä näitä saisi, otan kaikki tiedot...

Sunnuntai talolla

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Sunnuntai ja talolla käyty. Tila alkaa hahmottumaan ja pidän tosi paljon talon yksinkertaisesta pohjasta. Oleskelu tuntuu jo nyt kovin mukavalta, en millään malta odottaa, että päästään tähän kotiin. Tämä hetkellinen ”asunnottomuus” alkaa jo tuntumaan... osa tavaroista on laatikoissa ja muutenkin sellainen tukikohta puuttuu....

Sunnuntai talolla

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Vihdoin ja viimein kuvia talolta tulee tässä. Nyt ollaan periaatteessa melko tylsässä vaiheessa, sillä ei ole paljoa mitä kuvata. Olohuone on epäilemättä paraatipaikka isojen ikkunoiden vuoksi. Iltapäiväaurinko siivilöityy kauniisti jopa muovitettujen ikkunoiden läpi ja tekee tilasta raikkaan.

...

Talo tuli

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

Eilen on ollut aika liikuttava maanantai. Aamuisessa tohinassa kuuntelin, kun poikani komensi pikkusiskoaan: "Laitahan nyt ne päivävaatteet päälle, äitillä on kiire töihin, koska se rakentaa meille taloa". Poju on sille päälle sattuessa muutenkin ihanan symppis ja avulias herrasmies.

Eilen tontilla odotti...

Materiaaleja ja sävyjä

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Sommittelin ja yhdistelin sävyjä tulevaan kotiin. Tälläisiä sommitelmia on todella kiva tehdä ja tallentaa muistiin jotta tulevat päätökset olisivat helpompia.

Juuri nyt tuntuu siltä, että ideat elävät vielä, mutta olen melko selvillä että tulevan kotini värimaailma olisi tämä:

Olen päättänyt, että...

Rakennuslupahakemus tehty

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

Noniin!

Nyt on rakennuslupahakemus jätetty ja jään odottelemaan päätöstä. Kauan sen kiikuttamisessa menikin, kun työrupeama ei ole ottanut hellittäekseen. Lisäksi itse rakennuslupaan piti liittää lippua ja lappua jos toistakin ja niihin meni hetki tutustuessa.

Fiilistelen nyt kovin tätä projektiani, pidän tunteesta, että saan tehdä kaikki päätökset itse....

Pages