Kesä ja talvi, samalla paikalla

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Minulla on jo jonkin aikaa pyörinyt päässäni ajatus, että taidan vähentää bloggaamista. Mietin tätä viimeksi keskiviikkona. Päätöstä toki nopeutti ja vahvisti eilinen "kukkahattutäti", joka tuli moralisoimaan ja kertomaan omista kesäkengistään eli kuinka monet kengät saa olla ja kuinka monta vuotta niitä pitää käyttää. Hän oli ihminen, joka halusi muuttaa muut samanlaisiksi kuin itse oli kenkien lukumäärää myöden. Olen kuitenkin nyt näin kauan kirjoittanut jotain joka päivälle, välillä...

Viimeisen puolen vuoden univormuni

Ladataan...

Viime viikkojen aikana on tullut olo, että en yksinkertaisesti enää jaksaisi pukeutua talvivaatteisiin (!!!) Viimeisen puolen vuoden aikana olen kohta kuluttanut puhki kaikki neuleeni, villasukkani, lämpimät sukkahousuni sekä tietysti talvitakkini, piponi ja hanskani. Kun muutimme kesällä pienempään asuntoon kävin kovalla kädellä läpi vaatteitani ja laitoin niitä kiertoon. Silloin...

Kuukauden ensimmäiset sanat

Ladataan...
ginty gg and the moon

Istun keltaisella joogamatollani, nimensä mukaisesti se on sävyltään sahraminkeltaista, mutta äitiäni se muistutti mangon sisimmästä. Söimme elämämme parhaita mangoja aamiaiseksi joka päivä, kun olimme Lissabonissa, mikä on sinänsä aika hassua, kun niitä ei siellä kasva.

Saavuimme kylmään ja kauniiseen Suomeen viime yönä. Joka kerta kotiin lentäessään...

Kiitos sosiaalinen paine - miksi unelmista kannattaa puhua ääneen?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Maaliskuu on käynnistynyt ja kuukauden vaihtumisen virta on saavuttanut tytön. Helmikuun loppupuolella ilmassa oli pientä (tai no, vähän suurempaa jos ihan rehellisiä ollaan) inspiraation puutetta, mutta nyt muistiinpanot ovat täyttyneet taas ideoilla ja luulen että pystyn ylläpitämään lomailun Australiassa ja bloggaamisen välillä terveen tasapainon.

...

Olenko vihdoinkin selättämässä pimeyden

Ladataan...
TaijaO Hissun kissun

Taas se kuukausi vierähti ihan tuosta vaan ilman minkäänlaista kirjoittelua. Tässähän alkaa ihan miettiä että onko kuukaudessa jokin tietty aika kun tekee mieli kirjoittaa tavallista enemmän kun toisena päivänä voin sitten olla hyvinkin hissukseen... siis vielä enemmän hissukseen mitä nyt, toisinsanoen näkymätön.

Viime sunnuntaina oli siis aivan upea talvikeli, -11 astetta pakkasta ja lumi narskui mukavasti kenkien alla.

Kun muutimme pari vuotta sitten uuteen kotikuntaan ja...

Vaativuus, rankaisevuus ja muut haitalliset tunnelukkoni

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Hei ihanat! Eilen oli kuukauden ensimmäinen päivä kun en julkaissut postausta. En yksinkertaisesti ehtinyt kirjoittaa sellaista. Treenit, ei-blogiin liittyvä työpäivä, kahvittelu ystävien kanssa, hääpalaveri ja illalla iso kauppareissu. Kotona meinasin nukahtaa ennen kun sain toppatakin niskasta.

Tämän kuukauden tavoite oli päivittää blogia päivittäin, mutta eilen tavoite petti....

Pages