Kun Tampere oli vielä tuntematon!

Ladataan...

Mä katselin viime viikolla meidän kotitaloa vähän eri suunnasta, kun yleensä sitä katselin. Tulin kotiin päinvastaisesta suunnasta ja silloin koko talo ja kotikulmat näyttivät ihan erilaisille. Tuntemattomille ja uusille. Samalla mieleeni alkoi tulvia ne ekat kerrat Tampereella, kun koko kaupunki oli täysin vieras ja ihmeellinen.

Mun eka muisto Tampereelta on joskus yläasteelta. Me...

Staili sauna

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

 

Kuluneen kesän yksi mieleenpainuvimmista hetkistä oli päästä vihdoin Helsingissä Lonnan saaren saunaan. Ystäväni buukkasi liput ja minä meinasin tippua tuolilta kun kuulin niiden hinnat, mutta sitten jälkikäteen ajateltuna: oli jokaisen euron arvoista. 

...

Italialaisia makuja Puistossa - Nespolin viinitila laittoi parastaan

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Puistossa järjestettiin tovi sitten Barone Montalto & Nespoli -viinien esittelytilaisuus, jossa oli tarjolla italialaisia makupaloja niin viinin kuin ruoankin muodossa. 

Nespolin viinitila eli Poderi dal Nespoli on Emilia-Romagnan alueella asuvan perheen viinitila jo neljän sukupolven ajalta. Vuonna 2010 Nespolin viinejä alettiin viemään laajemmin ulkomaille, ja tällä hetkellä...

Rakkauden kesä. Vähän kun 2016. Eikä toisaalta yhtään.

Ladataan...

Kävelin aamulla puiston läpi töihin. Puut rönsyilivät lehtiä. Ilma oli seisova heinäkuinen, mekko liimautui kiinni selkään. Tennari hiersi kantapäästä. Se sama, joka hankasi tätä puistoa tallatessa jo 2016.

Nyt se puisto on vain läpikulku sinne oman elämän paikkoihin. Bussille, kirjastoon, ystäville, töihin ja kouluun. Puisto, joka oli hetki sitten vielä ihan vieras. Palanen...

Miten Tampere on muuttanut minua?

Ladataan...

Listasin viime viikolla töissä vihkooni kaikkia päähän tulevia postausideoitani. Kun olin saanut listan alkuun, aloin kysellä H23-jengiltä, mitä aiheita heille tulisi mieleen omieni lisäksi. Minun käskettiin lukea oma listani jo malliksi läpi, mutta en ehtinyt käydä kaikkia ideoitani edes loppuun, kun yksi aihe herätti selvästi enemmän mielenkiintoa kuin muut. ”Ai miten Tampere on...

Uusi rennompi Hella ja Huone - nyt myös lounasta ja ála carte

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Ravintola Hella ja Huone on kuulkaas vaihtanut omistajaa. Kymmenen vuotta sitten ravintolan ostanut Arto Rastas on nimittäin myynyt paikan Humberto Pulido Garcésille ja Ilmari Saarikoskelle, jotka työskentelivät Rastaan ravintolassa. Käytiin kuulemassa ja maistelemassa millaisia muutoksia tulee tapahtumaan.

...

Pages