Milloin saan kysyä ihmiseltä, onko hän raskaana?

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Tämä on aika hankala homma. Periaatteessa tekisi mieli sanoa, että on turvallisinta olla kokonaan kysymättä. Itse olen aika lailla ottanut tällaisen linjan, sillä se on helpointa. Toisaalta taas, omalla kohdallani näillä viikoilla alkaa olla niin itsestäänselvää, että vaapun, koska vatsassa on vavvelsson, niin on ihan sympaattista, kun ihmiset kysyvät hyväntahtoisesti, että...

Stereotypioista ja sukupuolirooleista lapsen kasvatuksessa

Ladataan...

Meille tulee poikavauva. Se on ehkä rivien välissä käynyt jo ilmi tästä blogista, mutta nyt kirjoitan sen ensimmäistä kertaa. Meille oli alusta lähtien selvää, että haluamme tietää etukäteen vauvamme sukupuolen. Tuntuu, että ensimmäisen lapsen odotukseen liittyy niin paljon uusia asioita ja epätietoisuutta, että sukupuolen selviäminen oli yksi...

Kulttuurikodin kasvatus ei vaadi rahaa

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

 

Joku kysyi minulta täällä blogissa kerran, miten voi kasvattaa lapsestaan kulttuurikodin kasvatin, jos on tosi vähän rahaa käytössä. Sydämeni särkyi vähän, kun luin tämän kommentin, ja minun on ollut tarkoitus palata siihen monesti. Ja nyt palaan!

Minähän aina vitsailen tuolla kulttuurikodin kasvatti -nimityksellä. Se on enimmäkseen itseironiaa, kun...

Ilmastonmuutos etenee, vaikka Susanna Koski ei löytänyt sitä metsästä

Ladataan...
Tiina T Tiina The Feminist

Kansanedustaja Susanna Koski on aloittanut hirvenmetsästysharrastuksen. Harrastuksensa parissa hän on todennut seuraavaa:

"Olen herkeämättä etsinyt merkkejä monimuotoisuudelle maalatuista uhkakuvista, mutta käytännön kokemus on ainakin tällä henkilökohtaisella otannalla osoittanut puheet pikemminkin teoretisoiviksi ja todellisuudesta vieraantuneiksi."

Tämä ei ole vitsi. Susanna Koski on käynyt metsässä, ja koska hän ei ole havainnut monimuotoisuuden vähentyneen...

Pages