Kuukausi maratoniin + treenipäiväkirja

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Tasan kuukauden päästä tähän aikaan olen toivottavasti jossakin päin Helsinkiä tai Espoota kippistelemässä ensimmäiselle maratonilleni. Syyskuun toisen ja Nuuksio Classicin hiipiessä salakavalasti mutta vääjäämättömästi lähemmäs mielessäni on pyörinyt lähinnä kaksi ajatusta: Mitähän hittoa oikein olen tekemässä? ja Miksi, oi miksi, en ole treenannut...

Laihduttajan ruoka- ja treenipäiväkirja vko 1

Ladataan...
Emma Anni Minua kohti

On ensimmäisen ruoka- ja treenipäiväkirjan aika. En valitettavasti ottanut paljon kuvia ruuista viikon aikana, joten näillä mennään. Ensi viikolla lupaan petrata kameran kanssa.

Maanantai 6.2.2017

Aamiainen

Kaurapuuro mustikoilla, mansikoilla ja raejuustolla

Lounas

Kaksi kappaletta broilerin paistileikkeitä

Salaattia, tomaattia ja kurkkua

Kaksi palaa jälkiuunileipää 5% Aamupala-juustolla, kalkkunaleikkeellä ja...

Treenipäiväkirja

Ladataan...
Katri Ilona MaraKatri

Sunnuntaipitkiksellä!

 

Huomenta!

Kirjoittelin syksyllä treenipäiväkirjaa ja ajattelin, että nyt voisi olla revanssin paikka kun oma treenirytmi on aika paljon muuttunut, ennen kaikkea määrä vähentynyt. Tässäpä siis pidemmittä puheitta viime viikon treenipäiväkirja:

 

Maanantai on mulla toimistopäivä ja...

Viimeinen viikko

Ladataan...

Nyt on tämän projektin viimeinen viikko: Helsinki Half Marathon on huomenna. Olo on tukkoinen ja sen ja jännityksen johdosta ahdistunut, mutta toivon hartaasti, että kyseessä on vain luulotautinen maratonflunssa. Olen kärsinyt tällä viikolla kipeästä kurkusta ja ärtyneistä keuhkoista, mutta muita oireita ei ole ilmaantunut, joten uskon tämän olevan tosiaan vain joko heinäallergiaoireita...

Vauhtitestilenkki ja panikointia eli treeniviikko 13

Ladataan...

Huhhuh, viimeisiä viedään ennen tapahtumaa! Kirjoittelin viimeksi, että koska olen kärsinyt pahoista säärikivuista, päätin pääasiassa lepuuttaa jalkojani ennen tapahtumaa. Kun juoksutreenit ovat jääneet, en ole saanut aikaiseksi tehdä mitään muutakaan liikunnallista. En kuitenkaan stressaa liikunnan puutteesta, sillä ehtii sitä taas treenata puolimaratonin jälkeenkin.

Viime viikko oli treeniviikko 13 ja viimeinen viikko ennen tapahtumaviikkoa (joka on siis nyt, huhhuh taas!). Viikon...

Pages