Neuvoja 18-vuotiaalle Annille

Ladataan...
annifitness AnniFitness

Trendi haastoi bloggaajat miettimään, millaisia neuvoja voisi antaa kymmenen vuotta nuoremmalle itselleen. No, siinäpä olikin miettimistä. (Ja edelleen mietin, miten tämä liittyy blogini aiherajaukseen liikuntaan. No ei mitenkään, enkä tämän kuilun päälle saa edes rakenneltua aasinsiltaa. Toivottavasti teitä ei häiritse tämä rönsyily. Skippaa ihan hyvällä...

Mokaile! (ja pokaile myös)

Ladataan...
saarah visual diary

Jos istuskelet nätin nuoren miehen kanssa (ihan vaan kaverimielessä) kotisohvalla, viinilasit kädessä, älä paina katsomatta Spotifystä play-nappia.

In the land of Gods and Monsters / I was an Angel / Looking to get fucked hard

Tai no toisaalta, paina vaan. Ja naura asialle niin että se viinisuullinen, jonka juuri kiskaisit, tulee lähinnä ulos nenästä.

Koska mokailu on vain...

#Trendihaastaa: Miten buustaat itseluottamustasi?

Ladataan...
Toimitus Toimitus

 

Kohtaamme melkein päivittäin tilanteita, joita varten on pakko skarpata ja hilata itseluottamustaan ylöspäin: pitää puhua yleisölle, soittaa tuntemattomalle ihmiselle, pyytää jotakuta treffeille tai vaikka jutella pomon kanssa tärkeästä asiasta. Mutta millä konkreettisilla kikoilla tämä kaikki onnistuu?

Kerro...

Tuleehan tuolta se toinen päivä kun on kepeät askeleet

Ladataan...
kaisaj Ambitions

Kalenterin mukaan on kesäkuu, mutta lämpötila ei oo kyllä kertaakaa käyny ees kahessakympissä ainakaan täällä Oulun korkeuksilla. No, ehkä se kesäsääkin saapuu vielä jossain vaiheessa. Onneksi ulkona sentään on tosi vehreää ja edes näyttää kesältä. Kun ulkona on kuitenkin vielä kylmä, onkin hyvä aika miettiä kaikkia niitä ihania kesäjuttuja, mitä tehdä tänä kesänä! Rakastan...

Pages