Mymmeli

Ladataan...
Lilleri78 Tuttitango

Viime aikoina on ollut vähän vaikeaa kirjoittaa blogia. Ajatukset pyörivät melko paljon yhden asian ympärillä, mistä en ole vielä voinut kirjoittaa. Muistatteko, kun kirjoitin esittelytekstiini, että olisi kai luontevinta aloittaa blogin kirjoittaminen vaikka juuri raskauden alussa eikä jo näin ison vauvan kanssa? No, kävi sitten vahingossa melkein niin - nimittäin olen raskaana. Oho. 

Tässä reilun...

Quai Branly'n yllätys

Ladataan...
Camilla C Paris

En tiennyt, että quai Branly'n museota ympäröi todella erikoinen puutarha. Mutkittelevia polkuja, puolitoistametristä heinää, erilaisia lehtipuita jne. Pimeän tullen myös mystisiin tolppiin syttyi valot, ja puutarha saikin ihan uuden ulottuvuuden. Erilainen puoli Pariisista!

...

Sensation

Ladataan...
Camilla C Paris

Synttäreitäni juhlittiin Sensation Source of Light Germany '12 -tapahtumassa neljän hengen suomalaiskaveriporukalla. Poikaystäväni otti avosylin minut sekä kaksi ystäväämme Suomesta vastaan tämän hetkisille kotiseuduilleen Düsseldorfiin. Emme kuitenkaan ahtauneet hänen opiskelijasoluunsa Esseniin vaan majoituimme neljän tähden hotellissa Düsseldorfissa. Huikea syntymäpäiväviikonloppu huikeine juhlineen!

...

Pariisi valkokankaalla

Ladataan...
Camilla C Paris

Kuten aiemmin lupasin mainostaessani näyttelyä "Paris vu par Hollywood", annan nyt muutaman ehdotuksen niistä elokuvista, jotka sijoittuvat Pariisiin.

Kävin Nuit Blanchen yhteydessä jo kertaalleen tutkimassa näyttelyn, tosin aika loppui kesken, sillä näyttely suljettiin jo kello kolmelta tuona yönä ja oltiin...

Nuit Blanche

Ladataan...
Camilla C Paris

Meillä meni viime lauantaina Pariisin taiteiden yö eli Nuit Blanche vähän plörinäksi, kun lähdettiin vasta yhdeltoista illalla liikkeelle, ja yllättävän moni taidetapahtuma ehti mennä kierroksemme aikana jo nukkumaan. Siistejä juttuja kyllä onneksi nähtiin, mutta siistejä kuvia en onnistunut saamaan - ja olisiko se toisaalta oikeinkaan julkaista kuvia toisten taideteoksista omassa blogissaan noin vain... Onneksi kuitenkin kaupunki itsessään on niin kaunis, että sitä voi kuvata aina yhä...

Syyshavaintoja

Ladataan...
Camilla C Paris

Syksy ei ole Pariisissa näin kaunis. Suurimmaksi osaksi ruskaa ei ole, on vain vihreää tai ruskeaa sekä harmaata joka puolella.

Sadetta pitävä hupullinen pitkä takki on hyvä varuste, lisäksi sateenvarjo kovempia sateita varten. Tänään unohdin oman sateenvarjoni metroon, mikä on niin tyypillistä...

Hiuksia...

Pages