Vuoden 2018 helmet

Ladataan...
Laura G Kuvaputkessa

Vuoden lähentyessä loppuaan (tai uuden sellaisen alkuaan) ilmassa on tuttua tarvetta tehdä pientä henkistä inventaariota. Itse olen viime aikoina pohtinut yhä enemmän sitä, mitkä asiat tuovat elämään aitoa merkitystä ja iloa, ja samalla sitä, miten muunlaisia asioita voisi vähentää. Muutoksia lienee tulossa, toivottavasti. Elokuvista en tietenkään aio luopua, mutta samalla luulen, että yhä harvemmin päivittynyt blogi jää määrittelemättömän mittaiselle hengähdystauolle.

Muiden...

10 x sarjasuositus

Ladataan...

Joulun pyhät ovat mitä parhainta aikaa sohvannurkkaan käpertymiseen rakkaiden kanssa ja tv-sarjojen sekä elokuvien katselu yhdessä on ihanan rentouttavaa hommaa Joulun välipäivinä. Siksipä tässä muutama sarjavinkki jakoon!

YLEAREENA: 

Nuoret ja lupaavat - norjalainen huippusarja! Ahmin tämän (4 tuotantokautta!) ihan...

Suosikkisarja just nyt

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Ah! Tässä näyttelijänainen, jonka naamaan en kyllästy koskaan. 

Lahjakas Toni Collette on pääosassa Wanderlust-sarjassa jota olen tuijottanut intensiivisesti viime viikkoina. Sarja on ihanan realistinen ja samaistuttava, vaikka se kertookin...

Greyn anatomian 15. kausi alkaa tänään – tätä kaikkea on luvassa

Ladataan...
Laura I. Aivan hyvä blogi

 

Lempparisarjani Greyn anatomian 15. (!) kausi alkaa tänään Yhdysvalloissa tuplajaksolla. Gradun tekoa vältelläkseni keräsin erinäisiä faktoja tulevasta kaudesta.

  1. Uutta kautta on mainostettu rakkauden kautena. Romantiikkaa on siis ilmeisesti luvassa enemmänkin, ja saapi nähdä josko Meredithkin saisi osansa lemmestä. Kyse ei kuulemma ole siitä, löytääkö Meredith rakkautta, vaan kenen kanssa hän sitä löytää. Samaan aikaan on kuitenkin painotettu sitä, että...

Pages