5 x 3 asiaa minusta ja elämästäni

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Ystäväni kirsihannele haastoi minut kirjoituksessaan 5x3 hyvää asiaa minussa. Muutin tuota otsikkoa ja jätin sen hyvän siitä pois. Kyllä nämä varmasti ihan hyviä asioita ovat, mutta jätin pienen portin auki muullekin.

Päivässäni: Pitäisikö tähän kirjoittaa asiat juuri tästä päivästä vai ylipäätään päivästä? En tiedä, mutta taidan poimia asioita...

Rakasta vielä kun voit

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Istuin kahvilassa ja viereiseen pöytään istui vanha mies. Askel jo lyhentynyt, tukka harmaa. Perässään hetken päästä tuli keski-ikäinen nainen, päättelin ikämiehen tyttäreksi. Tytär alkoi komentaa tiukkaan sävyyn isäänsä toiseen pöytään, koska ”sun on parempi istua täällä”. Vanha mies koitti estellä, oli jo asettunut mukavasti keskelle kahvilaa pehmeälle sohvalle. Tytär kuitenkin pysyi kannassaan ja tiukasti käskytti vanhusta sivummalle, puupenkille.

...

Äidin tissit

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

Istuin Rimppahiliman kanssa saunan lauteilla. Tyttö mittaili minua katsellaan. Tökkäsi sormellaan rintaani ja tuumasi:

"Tässä on äitin tissi".

"Niin on. Saanalla kasvaa tuonne kans tissit sitte isona", minä vastasin ja näytin tytölle tulevat rintojen paikat.

Saana katseli mietteliäänä omaa rintakehäänsä ja sitten taas tuijotti minun rintojani:

"Mmmm... Mutta, äitin tissit roikkuu siinä".

Kiitos rakas tyttäreni. Äidin itsetunto se vain kasvaa ja kasvaa näinä...

äidin kanssa kävelyllä

Ladataan...

Kävin äidin kanssa kävelyllä. Lehdet kahisivat jalkojen alla. Kävelimme lempikalliollemme - ja juttelimme. Ihan kaikesta. Havahduin siihen, että voidaan jutella. Ihan kaikesta.

Puhuttiin perheenjäsenistä. Papasta. Töistä. Ja lapsettomuudesta. Siitä, mille se tuntuu. Miten hoidot etenee. Mitä se tarkoittaisi, jos saataisiin lapsi lahjasoluilla. Minua itketti se, ettei Miehen hymy periydy. Tai hymykuopat. Äiti lohdutti sanomalla, että lapsi omaksuu ympäristönsä eleitä ja...

Sydän täynnä rakkautta!

Ladataan...

Kävin tänään töiden jälkeen ystäväni luona. Tuo rakkauspakkaus odottaa kaksosia ja minä "lääppijä" tahdon nähdä häntä nyt mahdollisimman usein ennen "jakautumista". :D

Ystävältäni suuntasin äidin luokse ja näin pienemme. Katsoimme hetken Pikku kakkosta yhdessä ja suunnuttelimme perjantaita ja siskon hiusten värjäämistä. 

Nyt olen hetken ollut kotona ja nautin vielä parista illasta kahden rakkaan mieheni kanssa. <3

 

Meidän pieni muru antoi minulle rakkauden...

kun maailma meinasi pysähtyä

Ladataan...

Puhuin äidin kanssa puhelimessa. Isää ei saanut kiinni puhelimella. Huoli alkoi kaihertaa rinnassa. Äiti sanoi yrittävänsä uudelleen. Minäkin yritin. Ei mitään.

Tiesimme isän olevan töissä, mutta jo tähän aikaan perjantaista yksin. Ajelin töistä kotiinpäin ja äiti soitteli väliaikatietoja. Huoli kasvoi ja kasvoi. Ajoin oman risteyksen ohi, päätin, että on käytävä katsomassa. Hetken päästä soitti taas äiti. Kukaan ei saanut isää kiinni. Asiakkaat seisoivat oven takana.

Sillä...

Pages