Hyvää huomenta

Ladataan...
Lara_ Baby, you're the best

Nyt kun vihdoin saan jälleen nukuttua (enkelikuoron laulua tähän) tarjoaa alitajuntani katsottavakseni jos jonkinlaista viihdettä. Ottaa varmaan menetettyjä yöunia takaisin esittämällä ne kaikista sekopäisimmät pätkät.

Viime öinä olen muun muassa juossut sademetsän kaltaisessa kasvihuoneessa vanhan ystävän kanssa ja yrittänyt ottaa kiinni valkoisia höyhenillä varustettuja lentäviä ja surisevia peikkoja. Olen istunut joogagurua vastapäätä äitini olohuoneen kukallisen sohvan...

Rakkautta ruoskan sijaan

Ladataan...
Lara_ Baby, you're the best

Ajatukset ovat kuin liisteriä. Sellaista tahmaista ja valuvaa. Kynä putoilee kädestä ja unohdan mistä juuri puhuttiin.

- No kuka ottais vetääkseen tän projektin? 
En ole nukkunut kunnolla melkein kahteen kuukauteen, älkää vaan minulta kysykö. Hyvä kun oman nimensä muistaa. Olen luultavasti aiheuttanut itselleni kroonisen stressitilan huolehtimisellani. Keho on jatkuvassa hälytystilassa vaikka mitään hätää ei nyt ole. 

Hermostuneen oloinen virolainen lääkäri pyysi...

Silmäpussiblues

Ladataan...
Lara_ Baby, you're the best

Valvominen jatkuu edelleen. Minä ja silmäpussini kävimme jo lääkärissäkin ihmettelemässä, että mitä tässä alettaisiin tekemään. Antoivat melatoniinia ja toivottivat lykkyä pyttyyn. Olisivat antaneet jotain vahvempaakin, mutta kohteliaasti kieltäydyin. Pelkään, että jos sille tielle lähden nappien napsimisesta tulee pysyvä iltarutiini.

Naama alkaa näyttää niiden "meth, not even once"-valistuskuvien jälkimmäiseltä kuvalta. Huumorintaju ja kärsivällisyys kaikkea kohtaan on...

Maailma lepää joidenkin hartioilla öisin

Ladataan...
Lara_ Baby, you're the best

Minä en riitä, en pysty, en kykene, enkä osaa. Ei kovin positiivinen tai voimauttava mantra hoettavaksi aamuyön tunteihin. Välillä kokeilen myös lampaiden laskemista, mutta ei se auta. Lampaista tulee mieleen eläinten huonot oltavat jossakin maailman kolkassa ja seuraavaksi keksin huolehtia siitä. Herään öisin kannattelemaan maailmaa hartioillani ja huolehtimaan. 

Huolehdin töistä, nykyisistä ja tulevista. Miten minä osaan, pärjäänkö minä ja entä jos mokaan? Tunnen olevani taas se 14-...

Sunnuntaiaamu

Ladataan...
Jodelie Mama-mammutti

Jo toinen kerta tämän vuorokauden puolella, kun vauva nukkuu mutta minä en.

Mieluusti olisin jatkanut unia puoli seitsemänkin yli, vaan aurinko herätti. Allergianuhakin vaivaa. Viime yönä herätti ihana mies tullessaan nukkumaan, ja unohduin ajatuksiini aamuyöstä, enkä saanut enää unta.

Onneksi tänään ei tarvitse ajatella ruuanlaittoa. Jotain hyvää sentäs.

...