Kirsikkainen uusi nakupaletti: Naked Cherry

Ladataan...

Urban Decayn nakupalettien sarja saa tällä viikolla uuden vahvistuksen uudella paletilla ja varsinkin Urban Decayn fanit odottavat malttamattomana saadakseen uusimman paletin kokoelmiinsa. Olin tällä viikolla paletin lanseeraustilaisuudessa ja ihana Suomen Urban Decayn tiimi oli järjestänyt meille kirsikantäyteiset lastenjuhlat, joissa oli kaikkea kirsikanpuista kirsikkajuomiin ja hattaroista ongintaan. 

Uusin nakupaletti kantaa nimeä Naked Cherry ja se...

Ongelmia luomivärin pysyvyyden kanssa? Ei enää.

Ladataan...

Hei, kärsitkö siitä ettei luomiväri pysy paikoillaan koko päivää, vaan kasautuu ja suttaantuu päivän mittaan? Tai tuntuuko että luomesi rasvoittuvat ja ovat raskaat, etkä kertakaikkiaan voi käyttää luomiväriä?

Jos vastasit edellisiin kysymyksiin KYLLÄ, niin lue tämä postaus. Tässä nimittäin tuote, joka auttaa edellisten ongelmien ratkaisuun lähes takuuvarmasti.

...

Uusin Urban Decay hamstraus

Ladataan...

Blogiani seuranneet eivät varmasti ole voineet olla huomaamatta rakkauttani Urban Decaytä kohtaan. Tuotteet saavat minulta suurimmaksi osaksi suitsutusta ja suurimman rakkauteni omaan nimenomaan luomiväripaletteja kohtaan. 

 

 

Yksi syy siihen että tykkään UD:n paleteista on se, että olen huono...

Oranssia sen olla pitää

Ladataan...

Kuten olen kertonut ehkä sata kertaa, RAKASTAN voidemaisia tuotteita. Voidemaiset luomivärit saavat sydämeni sykkimään aina, etenkin jos ne toimivat luomella ihan yksinään tai puuterimaisen luomivärin kanssa käytettynä. Pohjustajana voidemainen tuote on loistava, etenkin raskaille tai helposti rasvoittuville luomille aivan omiaan.

Olen myös tainnut mainita nyt kevään koittaessa, että kaipaan värejä ja raikkautta meikkiini. Olen käyttänyt näitä ...

Kimalletaivas!

Ladataan...

Tämä upea Urban Decayn Moondust-paletti tuli myyntiin jo jokin aika sitten ja en tiedä onko niitä enää montaa kappaletta myynnissä, joten sen kummempia höpöttelemättä kuvarikas postaus, jos joku paletista vielä innostuu! 

En ollut itse ajatellut alunperin hankkia edes koko palettia, koska käytän erittäin harvoin kimaltelevia luomivärejä, mutta sitä mukaa kun loppuvuoden kalenteri alkaa täyttymään pikkujouluista niin luomelle on tehnyt mieli sipaista jotain...

URBAN DECAY NAKED ULTIMATE BASICS -PALETTI

Ladataan...

Urban Decay on ihmeellinen sarja. Se tuo toinen toistaan upeampia paletteja markkinoille, joista kosmetiikkafanit ympäri maailman sekoavat. Minä olen myös UD-fani ja aina kun uuden paletin kuvat alkavat vilkkua netissä, huokailen ihastuksissani. Smoky- paletti on ehkä ainoa, josta en ollut kovin innoissani, mutta haluaisin kyllä omistaa joka ikisen Urban Decayn paletin. 

Sitten on paletteja kuten Naked Ultimate Basics, jonka nähdessäni tiesin jälleen kerran, että...

Dupet testissä

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Metsästän aina kalliimmille tuotteille edullisia korvaajia ja taas on kerääntynyt kasa loistavia dupeja. Osassa on sama sävy, osassa sama koostumus, osassa lähes sama tuote. Aiemman dupe-postauksen Benefitin halvemmista korvaajista voit lukea ...

Uusia siveltimiä Suomen markkinoille

Ladataan...

Sivellinvinkkiä sunnuntaille. Suomessa on mielestäni vähän tylsät sivellinmarkkinat tavaratalovalikoimissa ja olen kaivannut sinne valikoimiin jotain uutta kattavaa ja ammattimaista sivellinsarjaa. Siveltimien laadulla on nimittäin väliä ja rakastan levittää luomipalettini aamuisin eteeni, tarttua siveltimiini ja pyöritellä ihania silkinpehmeitä siveltimiä kasvoilla. Meikkaaminen saa ihan eri fiiliksen, kun käytössä on kunnon välineet.

Heitin juuri muutamia vanhoja ja...

Pages