Leap of faith

Ladataan...
chaura Misplaced

Täällä on kuulkaa nyt muuttotohinan keskellä ja itselle vieraissa kaupoissa shoppaillessa laitettu elämä ranttaliksi ja tehty villiäkin villimpi teko: vaihdettu vaippamerkkiä, ja vieläpä ihan sokkona ostamalla kerralla 54 kappaleen paketti uutta merkkiä. Ja se vieläpä kannatti!

Katsokaas kun alkuun oli kaiken maailman näytepakkauksia ja muita mainosvaippoja ja vaippakakussakin sen kymmenen eri sorttia. Niiden kanssa sitten pelattiin ja todettiin yhden istuvan huonommin ja toisen...

Vauvavarustelua osa 3, siisti kuin sika pienenä

Ladataan...
Poffuliini Kahvitauko

Yksi vauvan perustarpeista on puhtaus, luonnollisestikin, ja sitä vartenkin on täytynyt ja täytyy varustautua. Me ollaan mieheni kanssa kaksi täysin ummikkoa tässä koko vauvatouhussa ja voidaan ihan rehellisesti myöntää, ettei olla kumpikaan koskaan vaihdettu vaippaa, pesty vauvan peppua tai kylvetetty vauvaa. Eli ihan kaikki tulee myös sillä saralla olemaan meille täysin uutta ja tuleva pikkuisemme joutuu olemaan harjoittelukappale, sorppa  vaan vauva. Mutta me luvataan isin kanssa opetella...

Miksei kukaan oo tehnyt mitään?!?!

Ladataan...
LauraEm. Vau mikä vauva!

KYSYN VAAN. Esim miksei kukaan oo opettanut meidän lasta käymään potalla ja yökuivaks? Ja kuka sen sijaan on opettanut sen valvoon sängyssään? Ja riisuun? Ja repiin vaipan pois? Tiedätte kuvion, nesteessä ollaan. Menenpä tästä taas pukemaan sen, toiset lakanat varuilta kainaloon.

Ja hei miksei kukaan oo hommannut meille sitä sellasta märkäsuojalakanaa? Ja kuka huijas, että vauvalla tarvii sellasta? Taaperollahan sitä tarttis.

Ittekkö tässä pitäs tehä jotain? Kuka on se joku?...

Kakasta ja vaipoista

Ladataan...

Meidän piti käyttää kestovaippoja.

Raskausaikana haaveilin villavauvaidyllistä, jossa harsovaippaan puettu vauva tyytyväisenä kellii lampaantaljan päällä silkkimyssy päässään.

Sitten syntyi pieni sinappitykki (tai nykyään ennemminkin pinaattitykki, pitänee testailla vesipohjaista D-vitamiinivalmistetta).

Kun vauva kakkaa parin tunnin välein vaipan täyteen ja itse on rättipuhkipoikki synnytyksestä ja vauva-arjen ensipäivien rumbasta, ja kun sairaalassa on...

Mitä tekisin toisin

Ladataan...
LauraEm. Vau mikä vauva!

Näissä mun blogikirjotuksissahan ei oo minkäänlaista loogista järjestystä tai päiväkirjamaista aikajanaa, joten nyt lienee ihan sopiva aika pohtia seuraavien lasten kasvatusta. Perheenlisäys ei oo lähitulevaisuuden suunnitelmissa, mutta toivoisin meidän jonkun ajan kuluttua saavan lisää lapsia. Ja koska välillä huvittaa miettiä vähän sitä sun tätä asian ajankohtasuudesta (siis sen ajankohtasuudettomuudesta, eh) huolimatta, oon välillä miettinyt tulevien lasten hoitoo. Siinä mielessä siis,...

Liian laiha kestovaippaan

Ladataan...
LauraEm. Vau mikä vauva!

Hei, nyt tarviin kokemuksia ja kommentteja. Olen hyvin hämilläni, en nimittäin tiedä onko vaipat epämuodostuneita vai tyttö. Mun mielestä M:lla on ihan maireet reisipoimut, mutta Kushiesin kestovaippavalmistajan mielestä pölkyt on selvästi liian kaposet. Vaikka kuinka kiristän ja asettelen, aina on sormenpaksunen rako joko nivusissa tai pepussa. Tosi kätevää. Ollaan saatu noita iso pino käytettynä, mutta käyttö on jäänyt valitettavan vähälle.

Nepparivaipat tuntuu olevan kätevimpiä...