Uusiin maisemiin

Ladataan...
Heini P. Hejni

”Kirjoituksesi antavat energiaa päiviin” Siinä viesti, joka kiteytti kaikki ne syyt, miksi kirjoitan blogia.

Rakastan kirjoittamista. Rakastan valokuvausta. Mutta eniten sydäntä lämmittää se, että joku muu saa kirjoituksistani ja valokuvistani itselleen jotain. Se on kuin pystyisi...

Minä ja Nikon

Ladataan...

Olen jo kauemman aikaa haaveillut ostavani taas järjestelmäkameran ja paneutuvani sen käyttöön tosissani. Talousrajoitteisena en kuitenkaan ole raaskinut sijoittaa haaveeseeni sen vaatimia euromääriä, järkeillen, että jos en lopulta asiasta innostukkaan, niin hukkaan meni nekin rahat.

Kuitenkin Gigantti- ja Power-visiiteillä olen aina päätynyt hipeltämään kameroita ja...

Ihan Skattalla

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Katajanokka, Skatta, Skatudden, Nokka mitä näitä nyt on. Merenranta ja siitä nousevat talot saavat joka kerta pysähtymään ja huokaisemaan syvään. Voisin istua tunteja Tervasaaren rannalla ja ihailla Katajanokan maisemaa. Kauniit näköalat saavat aina jollakin tavalla ajatukseni lentelemään jonnekin pilvenhattaroille ja unohtamaan totaalisesti ajantajun.

...

Meikkileikkejä

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Tänään oli meikkileikkipäivä. Olen miettinyt tässä pikkuisen työjuttuja ja hiljattain avautui mahdollisuus päästä tekemään muutamat valokuvausmeikit lähitulevaisuudessa ehkäpä. Lupasin tehdä muutamat työnäytteet kauneusmeikeistä ja äkkiseltään omat kasvot olivat ainoat lähettyvillä, joten ei muuta kuin hommiin!

Yhdeltä koulutukseltani...

Voihan vekkuli sentään, miten ihania taloja

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Aurinko lämmittää punaisia poskiani. Auringonsäteet säteilevät silmilläni. Tunnen, kuinka valo virtaa ihoni läpi. Saan mielettömästi energiaa, iloa ja inspiraatiota. Kevät on selvästikin tulossa!

Kesää kohden otan tavoitteekseni, että pyrin tekemään joka kuukauden ensimmäinen tiistai pienen kuvareportaasin jostakin aiheesta. Tällä kertaa lähdin tutustumaan Ullanlinnaan. Ja voihan vekkuli sentään, miten ihania taloja!

...

kamera vinkkejä kaivataan

Ladataan...
leenajj aneel

Tuossa ennen reissuun lähtöä huomasin, että mun kamerasta on salama hukassa. Se pieni pirullinen salama minkä voi laittaa vaikka taskuun kokonsa ansiosta. Onneksi reissussa riitti valoa kuvata, mutta tänne kotiin palattua, on ollut hieman haastavat nämä kuvaus olosuhteet ilman sitä. Täällä on pengottu vaatekaapeista, keittiön kaapeihin asti joka nurkka, mutta ei. Yritin netistä metästää samanlaista, tuloksetta. Liekkö sitten etsin väärillä hakusanoilla vai mikä oli ongelmana,...

Pages