Viime aikojen vihreitä

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

 

Lissabonissa on uusia kahviloita, jotka ovat ihan liian trendikkäitä tänne. 

Mutta usein niissä on kauniit lattiat ja hyvää kahvia ja käyn niissä kerran toteamassa etten mene toista kertaa (ellei joku muu maksa). 

Ja...

Sulla oli päällä keltaista

Ladataan...
Veeramaria VEERA MARIA

Oletteko huomanneet sen ilmiön, kun valon määrä lisääntyy alkaa myös mieli himoita kaikkea värikästä! Itse olen aivan täysin fiilis pukeutuja. Tyylini on melko rento ja aika simppelikin oikeastaan. Mutta värejä rakastan. Joskus kuvittelin, että kun ikää tulee, täytyy myös alkaa luopumaan liian kirkkaista väreistä. En...

Hyvä tausta, Parempi valokuva

Ladataan...
tiptopnippanappa Exlibris

Olen pistänyt merkille, että kuvauskohteen tausta ja ympäristö vaikuttavat eniten kuvien laatuun. Järjen mukaanhan sen pitäisi mennä toisinpäin? Kuitenkin ottaessani kuvia huomaan, että ympäristö tekee kuvasta sen mitä se on. Ulkosäähän ei voi vaikuttaa, mutta talon siisteydelle ja väreille voi. Jos ihmisiä kuvaa, niin sama ihminen voi olla täysin eri näköinen, kun taustaa vaihtaa. Tumma supistaa ja valkoinen laajentaa. Ei ole tuulesta heitetty, että ihminen näyttää hoikemmalta mustassa ja...

Miten lisätä väriä vaatekaappiin?

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Kun sain ennen joulua veronpalautukset, minulla oli tarkka missio: nyt ostan jonkun lämpimän neuleen. Olen yleensä villatakkikäyttäjä, mutta kun on kylmä ja kostea talvikeli, huomaa sen miten paljon lämpimämpi neule on, koska se pitää koko yläkropan peitossa. 

Nyt jotain värikästä, ajattelin...

Sisustusteema - Koti kohti kevättä

Ladataan...
Anniina V Anniina V Blog

Tammikuu oli ja meni - niin nopeasti, että hyvä kun sitä ehti edes huomata. Pari viimeistä viikkoa onkin vierähtänyt piirrellessä pohjapiirrustuksia ja istuessa talofirmojen toimistoissa. Jaiks! Paljastanpa jo sen verran, että tontti on varattu! ;)

Some on osaltani ollut hiljainen, mutta nyt kun asiat alkavat vihdoin selkenemään -...

Värien keskellä

Ladataan...
saarah visual diary

 

Olen asunut Lissabonissa vuoden ja kahdeksan kuukautta. Yksi asia, johon en tule ikinä kyllästymään täällä, on VÄRIT. 

Oli harmaa sadepäivä tai ihana auringonporotus, värikkäät talot, katot ja kaakelit näyttävät aina ihanilta. Ja piristävät mieltä, ihan todellakin, joka ikinen päivä. 

 

...

PWRDMND

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

 

Olen aina ollut värien ystävä. 

Se alkoi silloin kun sain kaverin syntymäpäivillä onginnasta balleriina-nallerintaneulan. Tunsin aluksi pientä harmistusta siitä, ettei minun nallellani ollut vaaleanpunaista tai vaaleanliilaa tutua, niinkuin ystävilläni. Tiesin, että ne ovat värit, jotka ikäiseni tytön kuuluisi saada kelvatakseen.

Minun nallellani oli turkoosi....

Pages