Nimijuhlia, myyntiä ja hyvää ryhtiä

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Huomenta nuppuset,

Minulla oli vähän hulivilivoo-viikko, onneksi ONNEKSI on viikonloppu ja sain nukkua hyvin. Viikon kestävä päänsärky on poissa, kiitos eilisen hierojan. Muistakaa hyvä ryhti ja pitää ne hartiat alhaalla, puhun kokemusta. :)

Pakkailen tässä juuri tavaroita muotikirppistä varten, ihanaa nähdä kaikkia kivoja tyyppejä.

Viikko huipentuu siskon tytön nimijuhliin, en kestä. ♥...

Kaupunkilomalla

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Tulevaa viikonloppua on odotettu kuin kuuta nousevaa. Saan hetkeksi jättää arkiset askareet ja hengähtää ystävien kanssa. Pientä citylomaa luvassa ja meikkis pääsee täältä maalta maistelemaan vähän kaupunkielämää. On taas niin erityistä laittaa hienot kengät, laukku ja vähän parempaa päälle.

Kuva on tosiaan parin vuoden takaa, mutta siitä tulee aina niin hyvälle tuulelle....

Cubus ja lastenvaatteet

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Cubus


Tiesittekö, että Cubukselta on tullut lastenvaatemallisto? Malliston löytää nyt Salosta Plazasta ja Espoon Tapiolan kauppakeskuksesta - myöhemmin vielä Jumbosta. Toivottavasti tulevaisuudessa vielä Turustakin?


Sain kotiin muutamia vaatekappaleita, soviteltiin ja ihasteltiin niitä yhdessä lasten kanssa. Ehdoton suosikkini on söpö pupupaita, näitä ei valitettavasti ole aikuisten...

Minibileet

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Aina on syytä juhlaan, sano minun sanoneen. Halusin kutsua sukua koolle ja tuoda vähän iloa pimeään syksyyn. Arkea pitää  juhlistaa - yhteiselo ja hyvä ruoka kirkastaa taatusti mieltä.

Hain leipomosta croissantteja ja selvisin muutenkin aika helpolla tarjoilujen suhteen. Minulle parempi näin, sillä olen vähän levoton kun meille tulee vieraita, sählään, panikoin ja kohellan. Mitä vähemmän hommaa tarjoilujen suhteen, sitä rentoutuneempi olen. 

Tuoreita kukkia pitää...

Tyttöjen juttuja

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

En tiedä teistä, mutta minä hiffasin vasta hetki sitten yhden helpottavan meikkijutun. Meikkaan nykyään aina ensin silmät ja vasta sitten levitän meikkivoiteen ja hoidan muut jutut. Helpottaa ihan älyttömästi meikkirutiineja! Tästä oli ihan pakko vinkata teillekin, jos ette ole tätä vielä hoksanneet. Sainkohan tämän(kin) neuvon meidän Sapeliini Sarvakselta, näin taitaa olla.

...

Pages