Miten tähän päädyttiin

Ladataan...
Vegekoe vegekoe

 

Elämäntapamuutos. Oravanpyörästä karkaaminen, going forward

Tai sitten voisin vain sanoa, että paloin loppuun. Lopetin työssä josta jopa pidin, päätin siirtyä kokonaan vegaaniseen ruokavalioon ja löytää elämään taas ilon aiheita, jotta meno olisi muutakin kuin ahdistunutta purnuttamista. 

Selkokielellä: olen aivan pa. Niin persaukinen, etten edes tiedä miten maksan seuraavan vuokran. 

Mutta elämänmuutoshan tämä vain on! Toivottavasti positiivinen...

Mitä syötäisiin? vegaanisia ruokaohjeita

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Meillä syödään joka päivä yhteinen päivällinen ja viikonloppuisin sekä lounas että päivällinen, joten kokattavia aterioita tulee vikossa vähintään 9. Siksi vähintään, koska kotona työskennellessäni teen usein itselleni myös lounaan kotona. En ole kovinkaan intohimoinen kokki, vaan pikemminkin sellainen tuurikokki, joka nauttii ruoanlaitosta vain inspiraation iskiessä. Siksi suosinkin arjessa helppoa ja nopeasti valmistuvaa ruokaa. Vaikka perheessämme vain minä olen täysin vegaani, en...

79€:n vegaaninen kauppakassi

Ladataan...
ginty gg and the moon

Rakastan kaikkea ruokaan liittyvää – aistihavaintoja, terveystietoa, muiden ostoskoreihin tirkistelyä, toreja ja kauppoja sekä ruokablogeja, -reseptejä ja -kirjoja. Food haul ja What I eat in a day- videot ovat vlogien lempisisältöäni ja ne insipiroivat ihan valtavasti. On helppoa jämähtää omiin tiettyihin toimintamalleihin ja tehdä valintoja niin kuin on aina tehnyt, vaikka muutos olisi käytännössä helppo. 

...

Pages