Ajatuksia ja herkkusienirisottoa

Ladataan...

Nukuin toissayönä 11 tuntia, blogikommentit ovat vastaamatta (anteeksi!) ja en voi enää parhaallakaan tahdolla kutsua itseäni joogiksi, aika ei vain juuri nyt riitä. Tai eihän se ole kiinni ajasta, vaan priorisoinnista, kuten Leonardo DiCaprio sanoo eräässä Pinterest-viisaudessa (en ota vastuuta siitä, onko Leo oikeasti...

Hyvän tukkapäivän salaisuus on hiusharja

Ladataan...

Kauan meni ammattilaiseltakin ymmärtää, että hyvä hiuspäivä tarvitsee muutakin kuin puhtaat kutrit ja mukavasti alkaneen aamun. Vaikka työvälineet ovat kampaajan tärkein väline, unohtuu se silti usein omassa arjessa. Sitä vaan tekee tukkaansa niillä samoilla välineillä kun aina ennenkin, vuodesta toiseen, vaikka hiusmallikin muuttuu.

...

Vegaaninen linssipasta

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Ehkä sitä jo alitajuntaisesti harjoittelee elämää äitinä, sillä minusta on tullut todella laiska ruuanlaittaja. Vaikka se on aina ollut yksi suosikki juttujani, niin viime kuukausina se ei ole hirveemmin kiinnostanut. Töissä luovuin omista eväistä ja aloin syödä päiväkodin laitosruokaa ihan tyytyväisenä, lisäksi olen löytänyt monta suosikkia valmisruoista ja syönyt mahdottoman usein...

Tajuttoman hyvä soijarouhespagetti

Ladataan...

Taas on aika reseptin. Tykkään tallentaa tällaisia nopeita, helppoja reseptejä, jotta muistan ne myöhemmin. Joten tässä tulee!

Tein yhtenä päivänä ihan vahingossa tosi hyvää pastakastiketta soijarouheesta. Tästä reseptistä tulee noin neljä annosta, ja aikaa menee 10 minuuttia. 

2 dl tummaa soijarouhetta (kuivana)

4 valkosipulinkynttä

...

Herkullinen chiapudding

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Tämä chiavanukas vilahti tällä viikolla Instagram tarinassani ja ohjetta haluttiin kovasti. Joten jaan sen teille myös tänne blogin puolelle. Tämä syntyy melko helposti ja on vegaaninen. Sopii välipalaksi tai aamupalaksi. Valmistuskin on melko simppeli ja tapahtuu suureksi osaksi yön aikana.

Onko sinulla chiasiemenet käytössä tai onko chiavanukkaat tuttuja?

Täytyy myöntää...

Sikahyvä kikherne-piirakka

Ladataan...
sanneve Sanni Eveliina

Sikahyvä kikherne-piirakka (20 x 15 cm)

 

1 tlk (3dl) kikherneitä

½ dl pähkinävoita

5 rkl hunajaa/5 taatelia

1 banaani

1 tl leivinjauhetta

1 tl vanilja-aromia

ripaus suolaa

 

Puolukkaversio: ripottele pinnalle puolukoita

Cookie-versio: sekoita taikinan sekaan suklaahippuja

 

...

Pages