Kaksi vuotta vegaanina

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Tapaninpäivänä tulee kaksi vuotta täyteen siitä kun ryhdyin noudattamaan vegaanista ruokavaliota. Kaikki ei ole sujunut ihan oppikirjan mukaan, mutta vegaaninen ruokavalio on ollut ehdottomasti yksi elämäni parhaimpia päätöksiä.

Kokosin alle listan muutamasta vegaanisuutta koskevasta...

Reissaaminen ja vegaaninen ruokavalio

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mä olen vegaanina vähän sellainen reissuchiittari. Silloin kun olin ollut noin puoli vuotta vegaani ja lähdin ensimmäiselle ulkomaanmatkalleni Italiaan, taisin syödä kolme kertaa silloin kovasti kaipaamani kalaa. Viimeisin sysäys miksi siirryin vegetaristista vegaaniksi oli se, että kasvissyöjänä Kosovossa tuntui että ainoa proteiininlähde oli fetajuusto, jolloin kyllästyin siihen täysin. Nyt...

4 x nopea vegaaninen ruoka

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

 

Kaupallinen yhteistyö: Urtekram

Olen vahvasti sitä mieltä, että arjen kuuluu olla välillä puolivalmista. Harvemmin kukaan jaksaa valmistaa jokaisena iltana ruoan alusta asti itse. Me usein paistamme perunamuusin oheen pakastekasvispullia tai dippaamme vihanneksia purkkihummukseen, ja myslinikin nautin ...

Kannattaako kesällä olla nipottava vegaani?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Suomen kesä: tunnetusti lyhyt. (Kuvissa tosin Istanbulin kevät ja turkkilainen aamiainen mutta sivuuttakaa se.) Ihmiset ovat rennoimpia; joku saa muotoja vyötärölle ja toinen huomaa nauttivansa tavallista enemmän viiniä terassilla. Vegaani syö maitopohjaisen jäätelön silloin tällöin tai herkuttelee isän kalastamaa järvikalaa.

Kannattaako kesälläkin oli...

Mitä vegaani syö - koko viikonlopun ruokapäiväkirja kuvina

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mun on ollut tarkoitus toteuttaa yhden viikonlopun ruokapäiväkirja blogiin jo pitkään aikaan. Yksi viikonloppu hylkäsin sen koska söin silloin tosi epäsäännöllisesti ja toisena viikonloppuna unohdin kuvata puolet annoksista. Toissaviikonloppuna sain noroviruksen...

Viime viikonloppuna päätin että nyt oikeasti teen tämän oli ruokapäiväkirjan sisältö millainen tahansa. Tässä siis mitä kaikkea ahmin viime viikonloppuna!

 

PERJANTAI

 ...

Kootut suolaiset, vegaaniset reseptit

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kivaa perjantaita kaikille! Reissun päällä en ole ehtinyt tai edes voinut kokeilla uusia reseptejä, minkä takia niitä ei ole täällä blogissa hetkeen näkynytkään. Ajattelin viikonlopun kunniaksi koota joitakin lemppari (vegaanisia ja) suolaisia reseptejä, joita olen jakanut puolen vuoden sisällä. Makeiden reseptien koonti tulee ensi viikolla. Osa resepteistä on myös gluteenittomia.

 

Suolaisia vegaanisia tarjoiltavia

...

Joustanko koskaan vegaanisesta ruokavaliosta?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Olen kertonut noudattavani vegaanista ruokavaliota. Joustanko kuitenkin välillä siitä? Syönkö koskaan eläinperäisiä ruoka-aineita? Vastaus on kyllä.

Muunmuassa:

Ensimmäisellä ulkomaanmatkallani sen jälkeen kun ryhdyin vegaaniksi sekosin Italiassa ja söin monta kertaa kalaa ja mereneläviä.

Kosovossa olen syönyt fetajuustoa - ei (vain) siksi että...

Pages