VERIAPPELSIINIA RICOTTAJUUSTOLLA, HUNAJALLA JA LAKRITSILLA

Ladataan...
Sunday We love sundays

 

Rubiininvärisen, mehevän veriappelsiinisesongin huippu alkaa tammikuun lopussa ja kestää ainoastaan maaliskuun alkuun. Muihin appelsiinilajikkeisiin verrattuna lyhyt sesonki kannattaa hyödyntää.   

 

Suomesta saatavia lajikkeita ovat Sisilialainen Tarocco, sekä Moro. Moron maku on Taroccoa hieman kirpeämpi, ja vaikka se kuuluu tummaveriappelsiineihin...

Veriappelsiinipirtelö

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Pingviini

Mitä yhteistä on pingviinillä ja veriappelsiinilla?

Oikea vastaus on tietysti veriappelsiinipirtelö.

Veriappelsiinipirtelö (2 - 3:lle)

Ainekset

  • 3 veriappelsiinia
  • 2 dl maitoa
  • 1/2 pkt Pingviini-vaniljajäätelöä
  • 1 rkl hunajaa
  • ...

Veriappelsiiniherkku

Ladataan...
Hetti Hettinen

Veriappelsiinien paras sesonki alkaa vedellä viimeisiään, mutta onneksi näitä mehukkaita vitamiinipommeja löytyy vielä kaupoista. Suunnittelin alunperin hyödyntäväni sesonkikassista löytyneet etelän hetelmät juustokakussa, mutta ajanhallinnallisista syistä oikaisin vähän ja hyvä niin, sillä tämä...