Kun aivot lyövät tyhjää + ARVONTA

Ladataan...

Tiedättekö kun aina välillä tulee niitä hetkiä, kun aivot vain yksinkertaisesti lyövät tyhjää? Kun mietit ja mietit, muttet silti keksi mitään? Minulla taitaa tällä hetkellä olla juurikin tämä writer's blockiksikin kutsuttu ongelma, sillä viimeisimmästä postauksestani on nyt melkein puolitoista viikkoa, enkä oikein vieläkään tiedä mistä kirjoittaa. 

 

Ehkäpä aurinko ja kevät ovat sekoittaneet päätäni hieman, sillä jostain syystä pää tuntuu superkevyeltä. Se on tietysti...

Elossa ollaan (ainakin melkein)

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Kuten varmaan tarkkasilmäiset ovat huomanneetkin, blogissa on ollut viime aikoina kovin hiljaista. Tälle on työkiireiden lisäksi myös toinen syy, jota olen ollut nihkeä myöntämään edes itselleni: minä en yksinkertaisesti halua jakaa suhdettani Kitarapojan kanssa kenenkään ulkopuolisen kanssa.

En halua, koska en halua kuulla kritiikkiä tai negatiivisuutta. En halua kuulla spekulaatioita siitä, miten olen naiivi idiootti, mikäli kuvittelen, että...

Miksi pöytälaatikosta kannattaa tulla ulos

Ladataan...
iirisswann HeitäNopeeJotain!

Pöytälaatikko, tuo kirjoittajan kaappi.

Kaappi, josta ei useimmiten löydä Narniaa, mikäli haaveilee kehityksestä ja julkaisemisesta. Tänään sain konkreettisen ymmärryksen hetken siitä, miksi kirjoittajan kannattaa tulla  pöytälaatikosta ulos yhdelle tai useammalle luotetulle ihmiselle.

(Kuvassa kirjoitusluonnoskirjani ja lempikynäni epäkäytännöllisessä poseerauksessa....