Surusta

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Ykkösmiehen kuolema oli oikeastaan elämäni ensimmäinen suuri suru. Sitä edellinen oli rakkaan mummuni poismeneminen, mutta siitäkin on jo yli kymmenen vuotta aikaa. Mummu oli sitäpaitsi yli yhdeksänkymppinen ja jo joutunut sairaalahoitoon; olin hänen kuolemastaan enemmänkin helpottunut kuin surullinen. Minulla oli aikaa valmistautua siihen, ettei mummu enää eläisi kauaa – kai vanhojen ihmisten kuolema on sitten jotenkin helpompi sekä käsittää että käsitellä.

...

06.04.2018

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Hautajaispäivä. Tai oikeastaan tuhkauspäivä.

Tilaisuus oli ihan Ykkösmiehen näköinen, kiittelivät monet siihen osallistuneet (myös hänen toiveittensa mukainen, sillä satuimme puhumaan asiasta muutama vuosi takaperin - olin siitä uskomattoman kiitollinen). Taustalla soi Pear Jam, Guns ’n Roses ja Disturbed; Power Point – esitys esitteli kuvia nauravaisesta miehestä minun ja kavereittensa kanssa. Kutsussa mainittiin Ykkösmiehen elämän muisteleminen, ei...

Ykkösmiehen duunitilanne

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Jej, Ykkösmies sai töitä – ja itseasiassa ehti jo aloittaakin uudessa työpaikassaan.

Ei valittamista: palkka on isompi kuin edellisessä työpaikassa (tästä vähän vitsailtiinkin; joka kerta, kun kriisi uhkaa erottamisen tai työsopimuksen pidentämättä jättämisen seurauksena, tyyppi scorettaa parempaa työtä paremmalla palkalla), työilmapiiri on huomattavasti mukavampi ja matkat ulkomaille jatkuvat entiseen tapaan.

Ykkösmies ynnäili...

Date night!

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Jaahans, edellisestä postauksesta on näköjään kulunut melkein viikon verran aikaa. Ennen tämä saattoi ahdistaa, nykyään ei niinkään; se hyvä puoli tässä harrastustyyppisessä blogin pitämisessä on, ettei ole deadlineja eikä ala ahdistaa, ellei ole joka päivälle edes jotain sanottavaa. 

Olen muuten kyllä viihtynyt Lilyssä; Räyhälän paskamyrskypostaus oli ehdottomasti viikon...

Avioseksiä!

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Meillä oli viime perjantaina Ykkösmiehen kanssa seksiä. Woo-hoo!

Seksi oli...noh, aika peruskauraa lukuunottamatta yllättävää kakkosrapussa vierailua, joka yllätyksen takia jopa sattuikin sen verran, että nautinto jäi taka-alalle. En kuitenkaan viitsinyt alkaa hyssyttelemään tai estelemään, kun toinen kerrankin innostui, joten purin hammasta ja annoin virran viedä.

Maaliin pääsi vain toinen meistä seksilelun...

6 kuukautta lukuina

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Koppasin Julian tontilta haasteen vastaan. Lukuja. Tyypille, jolla oli vaikeuksia läpäistä lyhyt matikka lukiossa, ja joka yhäkin laskee sormilla, montako päivää on tästä keskiviikosta ensi viikon tiistaihin. Juu kiitti! 

Mutta aina voi yrittää. Tässä siis viimeisen puolen vuoden lukuja nelkytplussavelakoiraelämästä – luvut on perustettu Ykkösmiehen 10 viikon...

Ykkösmiessuhdepäivitys

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Silloin tällöin tulee pyyntöjä päivittää minun ja Ykkösmiehen suhdestatusta. Olen yrittänyt ehkä vähän vältelläkin aihetta, sillä meille ei kuulu sen kummempia. Mikä sinällään ei ole paha asia. 

Nykytilanne on samanlainen kuin se on ollut jo pidemmän aikaa: elämme täysin seksittömässä parisuhteessa (siis seksittömässä siten, ettei meidän kahden välillä ole seksiä). Silti meillä on edelleen kivaa yhdessä.

Istumme...

Pages