Nuorten ääni vlogeissa

Ladataan...
variliitu Voihan Vlogi!

Yksinkertaistaessani itselleni vloggaamista tai YouTubea päädyn aina seuraavien sanojen äärelle:

Tila ja väline.

Kolmanneksi palikaksi voisi lisätä äänen.

Kuvitellaan tilanne, jossa kaikki varmasti ovat elämän varrella olleet: Et syystä tai toisesta, pysty, kykene tilanteessa tuomaan mielipidettäsi ollenkaan esille käsiteltävässä asiassa tai käsillä olevassa tilanteessa. Kyse ei tarvitse olla sen vakavammasta kuin osallistumisesta omalla äänellä yhteiseen...

Seitsemän YouTube-suosikkiani

Ladataan...
variliitu Voihan Vlogi!

Lanseeraan uuden konseptin. 

1. Jos haluan liikuttua, katson yhden tietyn vlogin.

2. Jos haluan haastaa itseäni, katson tietyntyyppisiä vlogikanavia.

3. Jos haluan kertoa YouTuben parhaista puolista ihmisille jotka eivät tiedä tubettamisesta mitään, suosittelen tiettyä sisällöntuottajaa.

4. Kun olen tullut töistä, katselemme tietyn kanavan videoita yhdessä.

5. Kun haluan ymmärtää ja selittää kulttuuria, valitsen tietyn kanavan lähteekseni.

6. En...

Kun rakastuin YouTubeen osa 1

Ladataan...
variliitu Voihan Vlogi!

Hei. Tässä kohtauksessa, me istuttais kaikki kollektiiviset kädet syleihimme ristittyinä olkapäitä myöten ja kyräiltäis toisiamme vähän kulmiemme alta, kunnes joku rohkea joutuisi ottamaan puheenjohtajan roolin ja kysyä: Muistatko mikä oli ensimmäinen YouTube-videosi?

Ja sitten me mietittäis kaikki, mikä se olisi voinut olla. 

Olen yrittänyt miettiä asiaa omalta kohdaltani useammankin kerran, mutta vastaus pysyy valitettavasti kadoksissa. Oikeastaan, mieluiten annankin sen...

Keltainen kevätmeikki | Tutorial

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Keltainen on yksi tämän kevään ja kesän trendiväreistä, jota ainakin mä fiilistelen täysillä. Pitkään ajattelin ettei keltainen sovi mulle laisinkaan, mutta olinpa väärässä. Keltainen voi pukea myös meitä vaaleita ja meikissäkin se toimii yllättävän kivasti!

Tämä on yksi mun tämän hetken lemppari meikkilookeista. Keltaista liikkuvalle luomelle ja häivytys ruskealla ulkoreunasta sekä luomivaosta. Tosi pehmeä ja pirteä silmämeikki! Suomalaiset käyttävät hirveän vähän värejä...

Kevätjuttuja | ostosten esittelyvideo

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Alkukevät on todella inspiroivaa aikaa shoppailulle. Joulun jälkeiset alennusmyynnit on jo koluttu viimeisiä aleprosentteja myöten ja kaikki tylsät harmaat talvivaatteet eivät enää hetkautua. Juuri silloin kauppoihin alkaa ilmestymään juttuja kevätmallistosta. Kirkkaita värjeä, pastellisävyjä, metallin hohtoa, vaaleaa deminiä ja kevyitä materiaaleja. Tämä on se hetki, kun ainakin allekirjoittaneella meinaa lähteä mopo käsistä.

Tsekkaa uudelta videolta mun ostokset ja kerro, mitkä on...

Tyttöjen ilta | our day

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Kuvattiin eilen yhdessä ensimmäinen our day -video eli meidän päivä. Tästedes joka sunnuntai meiltä tulee yhteinen video – vuorotellen aina joko our day -video tai sitten aihevideo, jossa keskustelemme yhdessä jostain aiheesta. Aiheet voivat olla mitä tahansa mieltä askarruttavia asioita, ajankohtaisia aiheita tai mitä tahansa enemmän tai vähemmän syvällisiä pohdintoja. Ei olla haluttu rajata tätä niin tarkasti :)

Mutta eilen oli tosiaan our day -...

Tästä se lähtee

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Tervetuloa seuraamaan meidän matkaamme. Tästä se lähtee!

Tutustuimme reilut pari vuotta sitten, kun päädyimme kumpikin opiskelemaan journalismia Turkuun. Syksyllä kummankin työt toivat tänne Helsinkiin ja niinpä yks kaks meistä tulikin kämppiksiä. Mitä tapahtuu, kun kaksi ystävystä muuttaa saman katon alle? Muun muassa tätä tulemme pohtimaan ja esittelemään teille. Mutta nyt. Tässä se aina yhtä kutkuttava ensimmäinen vlogimme, olkaa hyvä! 

...

1.5.1994, sunnuntai, kotoa

Ladataan...
YxTyttö81 Yx tyttö '81

Tänään on sit ”itse vappu”. Meiän piti herätä (Noora, mä) aikasin paistaa isälle yllätykseks lättyjä, mut’ isä herättiki meiät ku piti lähtee Ullanlinnalle. Menin Ressun kaa ulos, enkä ehtiny syödä aamupalaa, mut’ autossa odotti bansku ja viinirypäleitä.

Tavattiin Aijan isovanhemmat muttei muita. …Paitsi Vaari, joka oli meidän mukana. Ostin jalallisen oliofolioilmiskan, jossa lukee ”animal party”.

 

...