On taas se aika vuodesta...

Ladataan...

... kun sininen ripsiväri saapuu elämääni! 

Kuten olen monesti kertonut, RAKASTAN sinistä meikissä; rajauksena ja ripsivärissä erityisesti. Alan kaipailemaan sinistä ripsaria aina kun kevät koittaa, ja nyt sen aika on taas tullut.

Kaivoin laatikosta avaamattoman Isadora Grand Volume Lash Color Mascaran Blue Bliss -sävyn ja voi että, se on aivan ihana! Olen aikaisemmin...

HUULIPUNARAKKAUTTA

Ladataan...

Jos huulipunaan voi rakastua, niin se tapahtui noin kuukausi takaperin YSL:n afterwork-tilaisuudessa, jossa esiteltiin syksyn uutuustuotteita. Olen hehkuttanut paljon ihania värejä ja huulipunauutuuksia viime aikoina, mutta nyt löysin t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-n koostumuksen ihanan värin lisäksi. 

 

 

Rouge Pur...

YSL Black Opium

Ladataan...

Ennen kuin hypätään muotiviikkohulinoihin, on pakko jakaa vielä yksi mainoskampanjauutinen. Tai no oikeastaan, eihän tämä enää kovin uusi uutinen ole, mutta ajankohtainen kylläkin.

Yves Saint Laurent -parfyymit lanseeraa tässä kuussa uuden version legendaarisesta Opium -tuoksusta....

Kiire

Ladataan...
mystyle My Style

Moikka! Alkuviikkoni on ollut todella todella kiireinen!!! Töitä, harrastuksia, ylimääräisiä yllätyksiä ym. normaalia ja epänormaalia! Huh huh! Mutta nyt on taas onneksi vähän rauhallisempaa.

Olen juuri toimistossa ja juon kahvia. Ja töitä tälle päivälle on näillä näkymin aika vähän, joten saan keskittyä muihin kivoihin juttuihin. Loppuviikko onkin huomisesta alkaen ihanaa vapaa-aikaa ja suunnitelmissa on kaikkea superkivaa!

...

Syksyn uutuusmeikit shoppailtu! YSL, Chanel ja Burberry

Ladataan...
mystyle My Style

Oli aivan loistava viikonloppu, johon sisältyi pääasiassa shoppailua, shoppailua ja shoppailua! Lähdin metsästämään syksyn ihanimpia uutuuksia ja löysin todellakin kaikkea kivaa!

Mukaan lähti Chanelin uutuus huulipuna sävy 45, YSL:n uutuus kynsilakka sävy 31 sekä YSL:n musta luomiväri! Lisäksi löytyi Burberryn Body eau de parfum ja body milk. Ostin myös Armani Jeansin paidan ja untuvatakin, joita esittelen mahdollisesti myöhemmin.

Täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen...

Lemppari meikit

Ladataan...
mystyle My Style

Tällä hetkellä minun top 3 meikit ovat tässä! Otetaan ensin esittelyyn Diorin luomiväripaletti, joka kuuluu kesän 2012 valikoimiin. Todella ihanat sävyt, jotka pysyvät pitkään, eivätkä varise. Ja varmasti riittoisa paletti, koska itse olen käyttänyt tätä koko kesän ja se näyttää silti lähes koskemattomalta.

Sitten Diorin huulikiilto, joka on todellinen löytö! En luopuisi tästä sävystä enää mistään hinnasta! Tämä on jo kolmas menossa oleva huulikiilto. Aivan loistava sellaisenaan tai...

Pages