Peli joka saa kyyneleet silmiin

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Vietimme Lotan, Sofian ja Oton, eli sisarusteni kanssa "Petollisten Tureeneiden viikonloppua" viime viikonloppuna. (Tuo nimitys on teiniajoilta, jolloin eräs poika kerran tuomitsi "kaikki Thurénit petollisiksi", otimme sen ylpeydellä vastaan.)

Viikonloppu oli laitettu kalenteriin jo kesällä, ja Otto ja Sofia suunnittelivat ohjelman täydelliseksi. Erityisen onnistuneen...

Smonday hiipii sieluun

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Opin uuden termin: smonday. Se hetki sunnuntaista, kun viikonlopun kepeä tunnelma alkaa väistyä ja ajatukset kääntyvät tulevaan suht raskaaseen työviikkoon. Suloisesta sunnuntaista tuleekin sunnuntain ja maanantain myrkyllinen yhdistelmä: Ei enää lomaa, muttei vielä tehokasta työtäkään, vaan sen ajattelemista - nihkeä välitila.

Sen jälkeen, kun lopetin...

Mun naiset on mun

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Hellurei sunnuntai-iltaan! Kirjoittelen postausta junassa matkalla Turusta Tampereelle. Takana on 30 tunnin reissu joka on pitänyt sisällään niin paljon puhetta ja kuuntelemista, että kurkkua ja korvia ihan jomottaa. Ja sielua hykerryttää. 

Astuin eilen aamupäivällä junaan Tampereelta. Ja saman tekivät kolme tärkeää naista Helsingin päässä. Treffit tehtiin Turun juna-asemalle....

Joka päivä on ystävänpäivä

Ladataan...

Olen siinä mielessä saamarin onnekas ihminen, että minulla on elämässäni todella monta helvetin hienoa ihmistä. Vain muutaman kanssa minulla on jonkinlainen biologinen yhteys, suurin osa rakkaistani, minun ihmisistäni ovat ystäviäni ja kavereitani.

Siinä missä jokainen ystävä on erilainen, on myös erilaisia ystävyyksiä.

...

Neljännet rapujuhlamme

Ladataan...

Kirjoittelin blogissa jo viime vuonna siitä, kuinka meille on kuin hiipien muodostunut tavaksi rapujuhlien järjestäminen. Viime viikonloppuna vietettiinkin jo neljättä kertaa rapujuhlia sukumökillä Lahden suunnalla. 

Puhuimme ystävien kanssa tuolloin siitä, kuinka tällaiset perinteet ovat niin kivoja ja tärkeitä. Kolmenkympin paikkeilla monet meistä ovat joutuneet luopumaan monista...

Pages