Baby shower -yllätys

Ladataan...

Viikonloppuna minulle oli järjestetty aivan ihana yllätys. Kuvittelin meneväni naapuriin sunnuntailounaalle, mutta ovella minua olikin vastassa yhdeksän ihanaa naista, jotka olivat järjestäneet minulle vauvakutsut!

En osannut yhtään aavistaa tätä etukäteen, joten yllätys todella onnistui täydellisesti. Se varmasti myös näkyi pöllämystyneestä ilmeestäni. Minulla meni hetki,...

Pitääkö kaverin piheydestä huomauttaa?

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Se, kuinka pihi olen rahan kanssa, vaihtelee paljon. Silloin kun rahaa on absoluuttisesti vähän, on käytännössä aivan pakko laskeskella, miten kuukauden pärjää. (Viimeksi näin kävi neljä vuotta sitten, kun ostettiin meidän nykyinen asunto. Tilit meni kaikki nollille ja remontin kustannukset olivat aika holtittomia.) Sitten oli vain pakko vetää aika tiukkaa linjaa...

PRE CHRISTMAS PARTY LOOK

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*adlink

 

Kokoonnuttiin eilen illalla kotkamimmien kanssa meille juhlistamaan joulukauden starttia. Pukeuduttiin paljetteihin ja tonttulakkeihin. Hörpittiin glögiä ja kuoharia, rallateltiin joululauluja, kaivettiin polaroidkamera esiin ja osallistuttiin vielä loppuillasta skibidi challengeenkin, hah.

Kyselin InstaStoryn puolella kahdesta...

Millaisia ihmisiä ympärilläsi on?

Ladataan...

Ryöstin tämän postauksen idean ja kuvat ihanalta ystävältäni Peppiinalta, jonka kanssa meillä on tulossa hauska yhteistyöprojekti piakkoin. Peppiina (@bypeppiina @dreamtalk_) on yksi inspiroivimmista ihmisistä, jotka tunnen. Aina, kun oma mieleni on vähän maassa, menen kuuntelemaan hänen videoitaan tai podcastiaan. Suosittelen sullekin.

Sanotaan, että meistä tulee...

Kristan synttärit

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Ennen reissulle lähtö ehdin käydä juhlistamassa lukioystävän Kristan synttäreitä. Krista on tunnettu hyvistä juhlista, eivätkä nämä juhlat olleet poikkeus. Vauhdilla töistä kotiin, pika ehostus, ruokaa nassuun ja menoksi. Bussiin sai juosta, jotta ehdin sovittuun aikaan rauttikselle.

Synttärit pidettiin ...

Pages