#throwback

Kevään ensimmäisiä aurinkoisia päiviä. Auringon säteet oikeasti lämmittää ja halusin vaan sulkea silmäni ja nojata vasten sua ja unohtaa kaiken.

 

Aikainen aamu ja oon päässy hetki sitten putkasta. Mä en tiedä mitä tapahtui ja mihin sä katosit, mutta mulla on muistikuva kun nukun puiston hiekassa ja palelen. Maija paikalle ja mut vietiin yöksi putkaan. Kopissa kun ovi lukittiin mun takana mä makasin mahallani keltasella ohuella patjalla ja muistan kun tuijotin eteeni ja kuvittelin sut siihen. Ja nukahdin.

 

Ensimmäinen kerta elämässäni putkassa kun mä vaan olin ilonen että oon putkassa. Ei oo enää kylmä.

 

Aamulla mut heitettiin ulos ja mä lähin ettimään sua. Vähän ennen kahdeksaa aamulla mä istuin siinä puistossa puolalanmäen päällä. Mä vein sut eilen sinne ensimmäistä kertaa. Eilen sä itkit pää mun sylissä sanoit että sulla ei oo mitään ilman mua ja kaikki on menetetty ilman mua. Sä itkit ja mä itkin. Kevätaurinko syleili meitä säyrilln ja tunsin sen pienen lämmön. Sä painoit pään mun otsaa vasten ja mä katsoin suoraan sun kyynelten täyttyneisiin silmiin. Sä sanoit että sun on vaikea katsoa mua suoraan silmiin. Mä vastasin, että ei taida olla omatunto puhdas ja sä koet styllisyytyä. Rakas vaikka tämä meidän taival on ollut pitkä ja helvetin raskas mä rakastan sua ikuisesti.

 

Jumala antaa meille synnit anteeksi kunhan noudetatetaan hänen tahtoa.

 

Mä istun nyy saman puiston penkillä kun eilen. Sua ei näy missään.Sun puhelin on mulla. Muhun iskee paniikki – mitä jos en löydä sua enää. Mä soitin päivystykseen ja mulle kerroytiin että sä oot sairaalassa. Olit kuulemma niin kovassa sekavuustiladda että sut vietiin sairaalaan. Kuulemma lääkkeillä jouduttu monesti saamaan sut takaisin tajuihisi. Oli kuulemma todella lägellä että tässä oli sun tarina.

 

Voi vittu.

 

Mä sulle eilen sanosin että sillon ku mä en ole sun vierellä enää ni jumala pitää susta huolen ja on läheyttäny sun ympärilles lisää suojelusenkeleitä pitänään sut turvassa. kiitos jumala. kiitos että annoit vielä mahdollisuuden.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *