Ladataan...

Ostimme viikonloppuna uuden grillin tupaantuliaislahjaksi saamillamme rahoilla ja koko viikonloppu onkin eletty lähinnä grilliruoalla.

Eiliseltä grillaussessiolta (juu, nälkä yllätti ahmatin vaikka tankkasinkin aika tuhdisti Ravintola Sunnissa) jäi yli kaikenlaista, pientä herkkua ja yhdistin ne tänään tuhdiksi lounasleiväksi.

Leivän väliin eksyi sweet&sour-marinoitua kananpojan rintaa, grillattuja kasviksia (sipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa), yksi ihana, vihreä tankoparsa ja halloumia. Paahtoleivänpalaset saivat annokset valkosipulimajoneesia ja sinappia sekä pari lehteä lollo rosso-salaattia. Lämmitin kasvikset ja kanan pannulla voinokareen kera. Nämä toki maistuvat varmasti erinomaisesti myös kylminä.

Herkullista!

Ladataan...

Kävimme ystäväperheen kanssa tänä aurinkoisena sunnuntaina ravintola Sunnissa brunssilla. Kotikokki pääsi siis taas kokeilemaan uutta!

Olin kuullut Sunnin tarjoamasta brunssista hyvää ja lukenut siitä myös Brunssipartion blogista.

Olin seurueen ainoa, joka söi noutopöydän ruokia ja salaattia rakastavana ihmisenä tykkäsin siitä kovasti.

Noutopöytä maksaa 15 euroa ja siihen kuului tänään vihreää salaattia, meksikolaista kanasalaattia, tomaatti-papusalaattia, metsäsieniquiche, leipiä, jättikokoinen briejuusto, hilloja, jogurttia, mysliä, tsatsikia, tapenadea, savulohimoussea, minicroissantteja ja jättiläiskulho tuoreita hedelmiä, jälkiruokakakkupala ja kahvi/tee. En syönyt jälkiruokaa kahvipöydästä vaan tilasin listalta churroja.. nam!

Koska olimme brunssilla, tilasimme tietenkin myös brunssidrinkit, tällä kertaa Belliinit.

Rakastan noutopöytiä ja syön itseni (kuten tänäänkin) niissä aina ähkyyn. Kyllä kannatti!

Brunssin hinta-laatusuhde oli hyvä, suosittelen noutopöytää jos tykkää ei-aamiaismaisesta brunssista ja salaateista. Vieruskaverin tilaama munakas ja pihvi bearnaisekastikkeella näyttivät myös hyviltä.

Miinusta siitä että syöttötuolin saamisessa kesti yli 30min ja lapsen ruoka tuli viimeisenä, kun muut olivat jo syöneet (!).

Isona plussana myös näkymä, saimme ikkunapöydän josta näki Tuomiokirkon.

Pages