En. Tajua. Miehiä. Ja oho olin baarissa.

No eihän siitä lauantaista tullut kun kyyneleet silmissä nauramista, sanomista, jatkot asuntorekassa ja käsittämätön mieskohtaaminen. Skippaan kaikesta hauskuudesta kertomisen ja tilitän vain tuosta jälkimmäisestä kohdasta.

Törmäsin baarissa A mieheen, jota en tunnistanut. Tämä tyyppi kuitenkin tiesi minut, ja sen että oltiin liikenteessä vanhalla luisteluporukalla, koska alkoi kysellä muutaman joukkuekaverini perään. Sanoin että ne tsubut taisivat mennä kotiin, ja oletin että asia oli siinä.

Sitten tapahtui baari B, shotteja ja sen sellaista. Tilanne vaan vaati shotteja. (Kuvatodiste, olin baarissa B).

imag0477-1.jpg

Herrasmies oli myöskin baarissa B. Eikä lähtenyt tyttöjen kanssa sinne rekkajatkoille. No mehän sitten mentiin kuitenkin, ja noin puolitoista tuntia myöhemmin odoteltiin taksia, joka veisi meidät majapaikkaan. Herrasmies soitti mulle. (En siis vieläkään tiennyt edes koko tyypin nimeä, saati että olisi niin paljon kiinnostanut että olisin kysynyt sitä keltään, mutta se oli jostain etsinyt mun numeroni.)

Kysyin, notta haluaisiko herrasmies lähteä tyttöjen kanssa jatkojen jatkoille, voidaan napata kyytiin kun mennään taksilla ohi. Herrasmies sanoi että joo. Noin 10min myöhemmin taksilla sitten pyssätään siihen miehen kohdalle, mää nousen taksista hakemaan että tuuksää. Niin ei. No ei se mitään, takaisin taksiin ja menoksi.

Sitten se paras osuus. Herrasmies päätti soittaa mulle vielä perään kertoakseen että ei voi lähteä jatkoille, koska minä olen niin ruma. Ai vittu tänks. 

Esitänkin muutaman avoimen kysymyksen:

  1. Mitähän ihmettä tapahtui?
  2. Mikä mussa on, että kohtaan jatkuvasti täysiä kusipäitä ja/tai idiootteja?
  3. Miksi se edes etsi mun numeron?
  4. Ja miksi piti erikseen soittaa ja kertoa että ”en lähde jatkoille, koska olet ruma”?

En. Vaan. Tajua. Ikinä. Miehiä.

Kommentit (17)
  1. Ihme tyyppeihin säkin törmäät. Sitäpaitsi oot nätti!

  2. mää oon melkeen jo yli tuosta, tuli siitä ittelekin kyllä kehno fiilis.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *