Hei kattokaa mäkin kävin Berliinissä

Saksalainen järjestelmällisyys? Jaa vittu niinku missä? Nää on ihan pihalla koko ajan. Kaikki juomatilaukset menee vähintään kaks kertaa pieleen, laskua ei ensin tuoda ja kun sitä pyydetään niin toinen tarjoilija kysyy että visa vai käteinen ja toinen sanoo että eikun herrasmies maksoi. Sitten ihmetellään että kuka helvetin herrasmies, ja selvisi että ne olikin laskutettu herralta T, eikä sanottu että laskutettiin sit kaikkien juomat sulta.

Saksassa oli paljon poliiseja ja takseja. Tässä ensimmäisiä.

Checkpoint Charliella oli talon kokoisia naisia. Alushousuissa. Seuraavaksi randomkuvia, jotka ovat taiteellisesti ylivalotettuja. Puhelimessa on sellainen hieno ominaisuus tätä varten. Jostain syystä se on nimetty Overexposureksi, eikä "tekotaiteellista paskaa"-namiskaksi.

Joo, koko päivän workshop. Oli kyllä eka hyvä workshopsetti missä olen ikinä ollut. Mutta noh. Workshop on workshop vaikka sen tarjoiskin currywurstin kanssa.

Lisäksi, ollaan kokopäivä naurettu kierosilmäiselle opossumille, joka on läski ja joka on määrätty selibaattiin. Ei mikään elukka vaan voi olla noin söpö kun Heidi The Opossum.

Ihan kun peiliin katsois. Samastun Heidiin ihan äärettömän paljon <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.