Hei kattokaa mäkin kävin Berliinissä

Saksalainen järjestelmällisyys? Jaa vittu niinku missä? Nää on ihan pihalla koko ajan. Kaikki juomatilaukset menee vähintään kaks kertaa pieleen, laskua ei ensin tuoda ja kun sitä pyydetään niin toinen tarjoilija kysyy että visa vai käteinen ja toinen sanoo että eikun herrasmies maksoi. Sitten ihmetellään että kuka helvetin herrasmies, ja selvisi että ne olikin laskutettu herralta T, eikä sanottu että laskutettiin sit kaikkien juomat sulta.

imag0113-1.jpg

Saksassa oli paljon poliiseja ja takseja. Tässä ensimmäisiä.

imag0143-1.jpg

Checkpoint Charliella oli talon kokoisia naisia. Alushousuissa. Seuraavaksi randomkuvia, jotka ovat taiteellisesti ylivalotettuja. Puhelimessa on sellainen hieno ominaisuus tätä varten. Jostain syystä se on nimetty Overexposureksi, eikä ”tekotaiteellista paskaa”-namiskaksi.

imag0192-1.jpg

imag0196-1.jpg

Joo, koko päivän workshop. Oli kyllä eka hyvä workshopsetti missä olen ikinä ollut. Mutta noh. Workshop on workshop vaikka sen tarjoiskin currywurstin kanssa.

imag0198-1.jpg

Lisäksi, ollaan kokopäivä naurettu kierosilmäiselle opossumille, joka on läski ja joka on määrätty selibaattiin. Ei mikään elukka vaan voi olla noin söpö kun Heidi The Opossum.

heidi-opossum.jpg

Ihan kun peiliin katsois. Samastun Heidiin ihan äärettömän paljon <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *