Kysymyksiä teille vastattavaksi

Miksi työpaikan kahvi ei ole yhtä hyvää kuin kotona, vaikka keitin on hienompi?

Miten muumit lisääntyvät?

Miten pääsee treffeille?

Montako poliisia näit eilen? Minä näin kuusi (tosi olennaista, mutta halusin leuhottaa).

Miten pääsee treffeille poliisien kanssa? Olen aika varma, että kaksi niistä eilen nähdyistä kuudesta poliisista ajoi mun ohi ja toinen kääntyi katsomaan. Joko se kiinnostui, tai mun hame oli takaa sukkahousuissa tai näytän rikolliselta ihmiseltä.

Vastaukset kommenttilootaan kiits.

Kommentit

annili

Minä olen joskus humalapäissäni tullut siihen lopputulokseen, että muumit lisääntyvät vedessä. Siksi niillä on aina vesileikeissä uikkarit, mutta kuivalla maalla kaverit kulkevat elimet valloillaan. Ehkä ne siis lisääntyy vähän kuin kalat.

sanumaria

mistä ne muuminmädit sit tulis niinkun ulos. Kun ei niillä oo aukkoja. Ehkä nenästä?

annili

Tai suusta? Tai jos niillä on hännänpäässä sellanen aukko, vähän ku hylkeillä on pimpit siellä takaräpylöiden (vaimitkänenyton) välissä piilossa?

sanumaria

Oho, en tiennyt tota hylkeistä. Vitsit tää bloggaus on hyvä asia, aina oppii uutta. Muumit laskee mätimunia hännästä ja takaräpylät pitää hylkeet siveinä :D

sanumaria

ei sulla annili olis tietoa noista poliisiasioista? onko niilläkin takaräpylät?

annili

En tiiä, en oo koskaan ollu lähikontaktissa tai nähny luontodokkaria niistä. Jospa tulis joku lauantai Avara luonto -dokkis poliiseista. 

sanumaria

Sitä odotellessa. :D

Vallila (Ei varmistettu)

Meillä on cappucinoautomaatit sun muut mistä tulee kyllä hyvää tavaraa, mutta salaisuus piilee siinä että himassa taas on vanha kunnon pressokeitin ja kahvi säilyy tuoreena pakastinlokerossa. Jos kotona keittää kahvia, on todennäköisesti kyseessä kiireettön aamu, jolloin kahvikin maistuu paremmalta.

Muumikyssä näyttää olevan melkein ratkaistu. Treffeistä mäkin haluan vinkkejä ja poliisit näyttävän leiriintyneen Sörnäisten metroasemalle ainakin toistaiseksi. Ulkona on kyllä hiljaista, ehkä he kaipaavat seuraa?

t. henry

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.