Laivat

Asioita, jotka ärsyttävät risteilyillä.

Terminaalit. Kaikki terminaalit ovat rumia ja hankalia. Jos kerran ette aio tarkistaa niitä lippuja kun silmämääräisesti, pitääkö siellä terminaalissa olla hemmetisti erilaisia tarkastusportteja hidastamassa kulkua. Siis portteja, jotka eivät ole käytössä.

Änkeäminen. Kyllä sinne paattiin kaikki pääsevät, ei tarvi tunkea tai talloa varpaille.

Hytit. Ihan hiton ahdasta. Ja voisko siellä hytissä olla ees saippuaa ja shampoota?

Kokolattiamatot. Ihanaa kun ne haisee pahalle ja silmät alkaa punoittaa ja sitten yskittää ja on kamala fiilis. Jo ennen kun ehtii hengata baarissa.

Elämäänsä kyllästyneet henkilökuntatyypit. Anteeksi että nyt tultiin edes paikalle, voisitko silti olla paiskomatta mulle tärkeitä karkkipusseja siinä kassahihnalla? Tai tuoda sen veden kun pyydetään nätisti ravintolassa? Tai miten olisi jos katsoisit ylöspäin kassasta kun ostan aamupalalle lippua?

DJ. Joo, se Modern Talking oli joskus kovinta shittiä. Aika kauan sitten.

Pöydät. Erityisesti ne, jotka lyövät mua päähän. Kiitos kuhmusta ja yhä jatkuvasta viiltävästä päänsärystä.

Muut ihmiset. Ehkä pahinta laivalla. Aina. Onko pakko vetää itsensä niin jojoon, että kaatuu suorilta jaloilta laivalta poistuessa? Tai onko pakko huutaa aamupalalla 50 kertaa että ”Juhalla on paha olo”? Kyllä se tuli selväksi jo ekalla kertaa, sekä Juhalle että koko muulle paikalla olleelle ihmiskunnalle.

No oli mulla kivaa. Oikeesti.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *