Pelottavia asioita

Järvihirviöiden, käärmeiden, murhaajaraiskaajien ja kummitusten lisäksi autopesu on pelottava asia. Oon ehkä kerran ollut kyydissä, ja se oli niin karmivaa että toisella kertaa odotin mielummin ulkopuolella. Pakkasessa. Ja viimassa.

Tuntuu että autosta lähtee katto tai tuuliklasi painuu sisään tai mitä ikinä, ja hirvittävä meteli ja ahtaanpaikankammo ja yhyhyhy. Ei kivaa. Mutta koska mennään tällä minäitteperkele linjalla, niin sinne se on auto itse ajettava eikä jostain syystä autosta saa karata pois. 

Selvisin kuitenkin hengissä, enkä hajottanut autoa, autopesulaa tai itseäni, että sanoisin että ihan hyvä suoritus. 

Muita pelottavia asioita, joihin olen lähiaikoina törmännyt:

Foliohattuinen tyttö Uforockissa.

Kukkamekkomummo joka jorasi niin että alushousut näkyivät. Tämäkin Uforockissa.

Progemusiikki. Uforockissa.

Musavinkki tosin niille, jotka progesta tykkäävät: kuunnelkaas (ja ostakaa levy tai pari) sellaista orkesteria kuin Nurkostam. Vaikka en tajunnut koko keikasta ehkä kuin kaksi kohtaa (vissiin liian mainstreamia ne kohdat), niin tykkäsin musasta silti. Mutta taidan silti soittaa tämän illan Doom Unit -nimistä tamperelaista tanssi- ja soitinyhtyettä. 

Koskahan mää kyllästyn näihin tekotaiteellistapaskaakuviin?

Kommentit

Eikä oo mitään tekotaiteellista paskaa! Tykkään sun kuvista.

Ja pienenä autopesu tuntui kun olis ollut Jurassic Parkissa. Mun pikkuveli pelkäs sitä aivan hulluna...

sanumaria

Kyllä mää lasken puhelimen "overexposure" efektikuvat tekotaiteelliseksi paskaksi :D Mutta jos efektin tekis itse photarilla/gimpillä niin sitten se olisi toki näkemyksistä taidetta. Tietty.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.